Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
حوزه ریاست::
COVID 19::
هرخانه یک پایگاه سلامت::
میز خدمت::
اخبار مرکز::
گسترش شبکه::
آموزش سلامت::
بهداشت محیط::
بهداشت خانواده::
پیشگیری و مبارزه با بیماریها واگیر دار::
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر::
بهداشت حر فه ای::
مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا::
بهداشت دهان و دندان::
امورداروئی::
مرکز آموزش بهورزی::
سلامت روانی-اجتماعی و اعتیاد::
امور آزمایشگاه و رادیولوژی::
واحد تغذیه ::
جوانان، نوجوانان و مدارس::
واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات::
امور مالی::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری::
امور اداری::
آلبوم تصاویر::

آدرس: خیابان امام خمینی

تلفن: 33360150

نمابر:33329607

ایمیل :zhc@zums.ac.ir

:: نشست علمی مرگ و میر نوزادان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/12 |
موضوع: نشست علمی مرگ و میر نوزادان
در مورخه ۹۹/۵/۱۲ نشست علمی مرگ و میر نوزادان در راستای پیشگیری از  مرگ و میر نوزادان با حضور دکتر محمود حریری  ریاست مرکز بهداشت شهرستان زنجان ، دکتر احمد جلیلوند مسئول آزمایشگاههای شهرستان زنجان ، دکتر اصغر مرزبان مسئول NICU و فوق تخصص نوزادان، دکتر ناهید جعفری فوق تخصص  نوزادان، دکترآتوسا دبیری و دکتر بهناز  مولایی پریناتولوژیست  دانشگاه ، دکتر شیرین بخشی کارشناس مسئول سلامت جمعیت و خانواده معاونت  بهداشت دانشگاه ، آرزو صفایی نژاد کارشناس مسئول  مرگ و میر نوزادان معاونت درمان ، فاطمه عباسی کارشناس مسئول  مرگ و میر نوزادان معاونت بهداشت و  خانم اشتری کارشناس مسئول  مادران معاونت بهداشت در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زنجان برگزار گردید.
در ابتدا  دکتر حریری  ضمن خیر مقدم توضیحاتی در رابطه با مرگ نوزادان ارائه نمودند.
در ادامه جلسه کلیه موارد مرگ نوزادان در سه ماهه اول سال ۹۹ بررسی و گزارش مراقبتهای انجام گرفته توسط خانم خالقی کارشناس مسئول  سلامت خانواده شهرستان زنجان ارائه گردید.
در پایان جلسه متخصصین محترم در زمینه پیشگیری از موارد مرگ و میر نوزادان مطالب خود را ارائه نمودند.
دفعات مشاهده: 42 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر