:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: همزمان با ۱۱۵ پروژه کشوری؛ اولین پایگاه اورژانس ریلی کشور و۶ پروژه فوریت‌های پزشکی در زنجان افتتاح شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۶ مردادماه ۹۹)
:: بازدید رئیس مجمع خیرین سلامت استان زنجان از میزان پیشرفت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اغولبیک سفلی
:: همزمان با سراسر کشور؛ اولین پایگاه اورژانس ریلی کشور و ۶ پروژه فوریت‌های پزشکی استان زنجان افتتاح می‌شود
:: جشنواره عکس «ماسک‌خند» تمدید شد
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: نشست علمی مرگ و میر نوزادان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/12 |

نشست علمی مرگ و میر نوزادان برگزار شد

در راستای پیشگیری از مرگ و میر نوزادان، نشست علمی مرگ و میر نوزادان به همت مرکز بهداشت شهرستان زنجان برگزار شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، یکشنبه ۱۲ مردادماه سال‌جاری دکتر محمود حریری رییس مرکز بهداشت شهرستان زنجان در نشست علمی مرگ و میر نوزادان که در راستای پیشگیری از مرگ و میر نوزادان برگزار شد، مطالبی درخصوص مرگ و میر نوزادان ارائه نمود.

در ادامه جلسه کلیه موارد مرگ نوزادان در سه ماهه اول سال ۹۹ بررسی، و گزارش مراقبت‌های انجام گرفته توسط خالقی کارشناس مسئول سلامت خانواده شهرستان زنجان بیان شد.

در این نشست دکتر احمد جلیلوند مسئول آزمایشگاه‌های شهرستان زنجان، دکتر اصغر مرزبان مسئول NICU و فوق تخصص نوزادان، دکتر ناهید جعفری فوق تخصص نوزادان، دکتر آتوسا دبیری و دکتر بهناز مولایی پریناتولوژیست دانشگاه، دکتر شیرین بخشی کارشناس مسئول سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه، آرزو صفایی‌نژاد کارشناس مسئول مرگ و میر نوزادان معاونت درمان، فاطمه عباسی کارشناس مسئول مرگ و میر نوزادان معاونت بهداشت و اشتری کارشناس مسئول مادران معاونت بهداشت نیز حضور داشتند که در زمینه پیشگیری از موارد مرگ و میر نوزادان، مطالبی بیان کردند.
دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر