:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: همزمان با ۱۱۵ پروژه کشوری؛ اولین پایگاه اورژانس ریلی کشور و۶ پروژه فوریت‌های پزشکی در زنجان افتتاح شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۶ مردادماه ۹۹)
:: بازدید رئیس مجمع خیرین سلامت استان زنجان از میزان پیشرفت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اغولبیک سفلی
:: همزمان با سراسر کشور؛ اولین پایگاه اورژانس ریلی کشور و ۶ پروژه فوریت‌های پزشکی استان زنجان افتتاح می‌شود
:: جشنواره عکس «ماسک‌خند» تمدید شد
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: به مناسبت هفته جهانی شیر مادر؛ کمیته تغذیه با شیر مادر برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/12 |

به مناسبت هفته جهانی شیر مادر؛
کمیته تغذیه با شیر مادر برگزار شد

در کمیته تغذیه با شیر مادر، مزایای زیست محیطی تغذیه با شیر مادر، شعار امسال هفته جهانی شیر مادر «سیاره‌ای سالم؛ با حمایت از تغذیه با شیر مادر» و اهداف این هفته مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، یکشنبه ۱۲ مردادماه سال‌جاری کمیته تغذیه با شیر مادر با حضور دکتر ناهید جعفری فوق تخصص نوزادان همکاران سلامت خانواده مرکز بهداشت استان و شهرستان زنجان در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زنجان برگزار شد.

در کمیته تغذیه با شیر مادر، مزایای زیست محیطی تغذیه با شیر مادر، شعار امسال هفته جهانی شیر مادر «سیاره‌ای سالم؛ با حمایت از تغذیه با شیر مادر»، اهداف این هفته، فعالیت‌های مورد انتظار در بیمارستان‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

در پایان فعالیت‌هایی ازجمله استفاده از فضای مجازی نظیر اینستاگرام، سامانه پیامکی و اطلاع‌رسانی، جهت آگاه‌سازی مادران باردار و شیرده درخصوص کرونا و شیردهی، مراقبت‌های واکسیناسیون در دوران کرونا، کفایت شیر مادر و ...، جلب همکاری صدا و سیما، مصاحبه، تهیه گزارش و ... جهت اجرا در هفته شیر مادر، مصوب شد.

هفته جهانی شیر مادر (۱۰ الی ۱۶ مرداد ماه) فرصتی برای بسیج اطلاع‌رسانی و ارتقاء سطح آگاهی عموم جامعه در زمینه تغذیه شیرخواران با شیر مادر می‌باشد
دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر