:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید ۱۹ زنجان؛ موفق به اخذ مجوز آزمایشگاهی جامع ویروس‌شناسی پزشکی شد
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مراسم تجلیل از ایثارگران؛ نیاز جامعه امروز ادامه راه شهدا و ایثارگران است
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۶ مهرماه ۹۹)
:: باحضور امام جمعه زنجان، از خانواده اهداکننده عضو، دیدار و تجلیل به عمل آمد
:: دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی با فرمانده سپاه انصارالمهدی استان زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: جشنواره عکس «ماسک‌خند» تمدید شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/14 |

جشنواره عکس «ماسک‌خند» تمدید شد

جشنواره عکس «ماسک‌خند» که در راستای فرهنگ‌سازی استفاده از ماسک در عموم مردم و بویژه کودکان و نوجوانان، با همکاری معاونت فضای مجازی صدا و سیمای زنجان و دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار می‌شود، تا ۲۰ مردادماه سال‌جاری تمدید شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، به گزارش مفدا زنجان، جشنواره عکس «ماسک‌خند» در راستای پویش مردمی #من_ماسک_میزنم و فرهنگ‌سازی استفاده از ماسک در عموم مردم و بویژه کودکان و نوجوانان، با همکاری معاونت فضای مجازی صدا و سیمای زنجان و دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار می‌شود و کودکان ۳ تا ۱۲ سال می‌توانند تصویر لبخند را بر روی ماسک خود نقاشی کرده، و عکس آن را، ارسال کنند.

شماره ۰۹۳۸۳۸۵۱۴۲۷ در پیام‌رسان واتساپ آماده دریافت آثار ارسالی است و مهلت ارسال آثار تا ۲۰ مرداد خواهد بود.

شرکت کنندگان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس تلگرامی zanjanmajaz و سایت جشنواره به آدرس mask_khand.zums.ac.ir مراجعه نمایند.

به آثار خلاقانه و برتر ارسالی که مورد داوری قرار خواهد گرفت، ۱۰ عدد کارت هدیه ۱۰ میلیون ریالی اهدا خواهد شد. همچنین به ۴۰ نفر از شرکت کنندگان نیز به قید قرعه کارت هدیه یک میلیون ریالی اهدا خواهد شد.

تصاویر ارسالی در قالب فتوکلیپ از صدا و سیمای مرکز زنجان پخش خواهد شد.

گفتنی است: شهرداری زنجان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز در اجرای این برنامه همکاری دارند.
دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر