:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: افتتاح مرکزنوآوری و ایده پردازی علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی
:: به روایت تصویر افتتاح مرکز نوآوری و فناوری سلامت و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوران ارزش آفرین اشراق زنجان با حضور دکتر ستاری معاون علم
:: مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان افتتاح می‌شود
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۷ مهرماه ۹۹)
:: جلسه ستاد پیشگیری از بیماری کرونا، کارگروه ستاد اربعین و ماه صفر در شهرستان طارم برگزار شد
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: همزمان با ۱۱۵ پروژه کشوری؛ اولین پایگاه اورژانس ریلی کشور و۶ پروژه فوریت‌های پزشکی در زنجان افتتاح شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/15 |

همزمان با ۱۱۵ پروژه کشوری؛
اولین پایگاه اورژانس ریلی کشور و۶ پروژه فوریت‌های پزشکی در زنجان افتتاح شد
به گزارش وب دا - زنجان؛ همزمان با سراسر کشور اولین پایگاه اورژانس ریلی کشور و ۶ پروژه فوریت‌های پزشکی استان زنجان «پایگاه ریلی خرمدره، پایگاه اورژانس هوایی، پایگاه  شهرک صنعتی روی، پایگاه شهید بهشتی، پایگاه گویجه ییلاق، شماره ۳ شهری ابهر و شماره ۲ شهری خدابنده» در قالب ۱۱۵ پروژه کشوری، عصر چهارشنبه ۱۵ مردادماه ۹۹ در محل ابستگاه راه آهن شهرستان خرمدره با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مقامات استانی و دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بستر ویدیوکنفرانس  افتتاح و موردبهره‌برداری قرار گرفت.

یه گزارش وب دا - زنجان،در آیین افتتاح اولین پایگاه اورژانس ریلی کشور و۶ پروژه فوریت‌های پزشکی در زنجان، مهندس خدایی رئیس اداره راه آهن شمالغرب کشور گقت: با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه و بروز کولاک و بارش برف کلیه خدمات حمل و نقل متوقف می شد غیر از خدمات ریلی که  ایجاد  یک اورژانس ریلی ضروری بود که این امر نیز با همکاری خیرین و مسئولین  محقق شد.

وی افزود : به تعداد ۳۰ دستگاه واگن برای خدمات رسانی اورژانس  بازسازی خواهند شد که با عنوان واگن اورژانس ریلی ارائه خدمت خواهند کرد و امیدواریم مردم اقصی نقاط کشور از خدمات ارزنده آن روز به روز بیشتر بهره مند شوند.

دکتر نوری معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور نیز در سخنان کوتاهی  عملکرد اورژانس استان  زنجان را بسیار خوب  ارزیابی نموده و افزود: در استان زنجان  چند پروژه ارزشمند در حوزه اوژانس و فوریتهای پزشکی به بهره برداری رسیده از جمله  ۲۴۷ بیماران قلبی و ۷۲۴ سکته مغزی که زنجان در خصوص سکته مغزی سرآمد کشور است و دارای رتبه های جهانی نیز می باشد.

دکتر نوری افزود:  در کشور ۴۵ پایگاه هوایی وجود دارد و همچنین اورژانس  دریایی ، جاده‌ای و اورژانس ریلی که از الزامات  خدمات رسانی اورژانسی بودند
وی عنوان کرد: برای راه‌اندازی اورژانس ریلی  آموزش سر مهمانداران از پارسال آغاز شده بود پایگاهی نیاز بود  که درشهرستان خرمدره  زنجان مستقر شد  و واگن ریلی آمبولانس که ۳۰ دستگاه اضافه خواهد شد.

دکتر پرویز قزلباش رئیس  دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تأکید بر کار تیمی در حوزه اورژانس و فوریت‌های پزشکی گفت: اولین پایگاه  اورژانس کشور  با حمایت هوانیروز،  نیروی انتظامی و همکاری و همدلی  خیرین و مسئولان استان، شهرستان و کشور انجام شد و امیدواریم با همکاری و همدلی بتوانیم ایده ها و حرکت های جدیدی را برداریم.

در این مراسم همچنین  امام جمعه شهرستان خرمدره و قرماندار شهرستان  در سخنانی از خدمات انجام شده در حوره سلامت تقدیر  نمودند .
دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر