:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: افتتاح مرکزنوآوری و ایده پردازی علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی
:: به روایت تصویر افتتاح مرکز نوآوری و فناوری سلامت و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوران ارزش آفرین اشراق زنجان با حضور دکتر ستاری معاون علم
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۷ مهرماه ۹۹)
:: مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان افتتاح می‌شود
:: جلسه ستاد پیشگیری از بیماری کرونا، کارگروه ستاد اربعین و ماه صفر در شهرستان طارم برگزار شد
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: طی جلسه‌ای؛ برنامه عملیاتی سناریوهای سه‌گانه در بازگشائی مدارس سال تحصیلی جدید بررسی شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/21 |

طی جلسه‌ای؛
برنامه عملیاتی سناریوهای سه‌گانه در بازگشائی مدارس سال تحصیلی جدید بررسی شد

جلسه هماهنگی و اطلاع از برنامه عملیاتی بازگشائی مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با بحث و بررسی انتظارات، نگرانی‌ها و راه‌حل‌های پیشنهادی به منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان و اولیاء مدارس و والدین برگزار شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دوشنبه ۲۰ مردادماه سال‌جاری جلسه هماهنگی و اطلاع از برنامه عملیاتی بازگشائی مدارس در سال تحصیلی جدید با حضور رئیس سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش، رئیس گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و کارشناسان سلامت محیط و نوجوانان و مدارس معاونت بهداشت در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

عباسی رئیس سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش ضمن تبیین برنامه‌های بازگشائی مدارس در سه وضعیت سفید، زرد و قرمز بیان کرد که اجرای برنامه‌های آموزشی غیر حضوری برای دانش‌آموزان با کیفیت مطلوب‌تری نسبت به سال قبل ارائه، و کلیه پروتکل‌های اجرائی برای کلیه مدیران مدارس ارسال خواهد شد.

در این جلسه انتظارات، نگرانی‌ها و راه‌حل‌های پیشنهادی به منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان و اولیاء مدارس و والدین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دفعات مشاهده: 140 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر