:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: به روایت تصویر افتتاح مرکز نوآوری و فناوری سلامت و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوران ارزش آفرین اشراق زنجان با حضور دکتر ستاری معاون علم
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۷ مهرماه ۹۹)
:: مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان افتتاح می‌شود
:: جلسه ستاد پیشگیری از بیماری کرونا، کارگروه ستاد اربعین و ماه صفر در شهرستان طارم برگزار شد
:: جلسه هماهنگی مرکز تشخیص زودهنگام سرطان برگزار شد
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با رقابت بیش از ۳۶۰ نفر برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/20 |

آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با رقابت بیش از ۶۳۰ نفر برگزار شد

آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با رقابت بیش از ۳۶۰ نفر در رشته‌های پرستاری، کارشناس اتاق عمل، هوشبری، آزمایشگاه و پرتوشناسی برگزار شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا - زنجان، معاون توسعه مدیریت، برنامه‌ریزی و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان صبح امروز بیستم مردادماه سالجاری اظهار داشت: آزمون جذب نیروی گروه پرستاری و بالینی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با رقابت بیش از ۳۶۰ نفر در ۳ مرکز آزمون در محل پردیس دانشگاه برگزار شد.

دکتر سعید سرداری افزود: در این آزمون تعداد ۳۶۷ نفر داوطلب با شرکت در رشته‌های پرستاری، کارشناس اتاق عمل، هوشبری، آزمایشگاه و پرتوشناسی با هم به رقابت پرداختند .

گفتنی است: این آزمون در زنجان، در ۳ مرکز دانشکده پزشکی، دندانپزشکی و سالن ورزشی شهید نوری، و همزمان در شهرستان‌های ابهر، خدابنده و خرمدره با نظارت کامل و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد .

دفعات مشاهده: 169 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر