:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۷ مهرماه ۹۹)
:: مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان افتتاح می‌شود
:: جلسه ستاد پیشگیری از بیماری کرونا، کارگروه ستاد اربعین و ماه صفر در شهرستان طارم برگزار شد
:: جلسه هماهنگی مرکز تشخیص زودهنگام سرطان برگزار شد
:: آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید ۱۹ زنجان؛ موفق به اخذ مجوز آزمایشگاهی جامع ویروس‌شناسی پزشکی شد
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/23 |

کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان برگزار شد

در این جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان، در خصوص علل و عوامل مرگ نوزادان و راهکارهای کاهش مرگ و میر، ارتقاء سلامت نوزادان و بهبور شاخص "میزان مرگ نوزادان" بحث و تبادل نظر انجام شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح چهارشنبه ۲۲ مردادماه سال‌جاری کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان با حضور دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان، معاون بهداشت دانشگاه و دبیرکمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت نوزادان، سایر معاونین دانشگاه و مدیر گروه‌های اطفال، نوزادان، زنان و سایر اعضای کمیته در بستر ویدیوکنفرانس در محل سالن اجتماعات مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد.

در این جلسه که روًسای شبکه‌ها و کارشناس مسئولان سلامت خانواده شهرستان‌ها نیز حضور داشتند، درخصوص علل و عوامل مرگ نوزادان و راهکارهای کاهش مرگ و میر، ارتقاء سلامت نوزادان و بهبور شاخص "میزان مرگ نوزادان" که یکی از شاخص‌های مهم توسعه به شمار می‌رود، بحث و تبادل نظر شد.
دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر