:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید ۱۹ زنجان؛ موفق به اخذ مجوز آزمایشگاهی جامع ویروس‌شناسی پزشکی شد
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مراسم تجلیل از ایثارگران؛ نیاز جامعه امروز ادامه راه شهدا و ایثارگران است
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۶ مهرماه ۹۹)
:: باحضور امام جمعه زنجان، از خانواده اهداکننده عضو، دیدار و تجلیل به عمل آمد
:: دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی با فرمانده سپاه انصارالمهدی استان زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: استاندار زنجان؛ زنجان در تست سرپایی و پادتن به عنوان پایلوت در کشور شناخته می شود ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/23 |

استاندار زنجان؛
استان زنجان در تست سرپایی و پادتن به عنوان پایلوت در کشور شناخته می شود
استاندار زنجان در همایش تجلیل از اصحاب رسانه و خبرنگاران استان با بیان اینکه استان زنجان در تست سرپایی و پادتن به عنوان پایلوت در کشور شناخته می شود؛تاکید کرد: : باید تا زمان پیدا شدن واکسن مطمئن و کافی برای این بیماری، آمادگی کامل داشته و پروتکل‌های بهداشتی را به صورت کامل رعایت کنیم.
فتح‌الله حقیقی شامگاه چهارشنبه در همایش آنلاین تجلیل از اصحاب رسانه و خبرنگاران استان  با بیان اینکه کشور و استان حدود ۶ ماه است که درگیر بیماری کووید- ۱۹ شده اظهار داشت :در شرایط کنونی نباید فکر کنیم که این ویروس در کوتاه‌مدت از بین می‌رود، باید با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی فردی و اجتماعی، پرهیز از ترددهای غیرضرور و خودداری از برگزاری تجمع‌ها بتوانیم این بحران را با کمترین آسیب، پشت سر بگذاریم.

وی اعلام کرد: با هدف تولید انبوه ماسک استاندارد و مورد تایید معاونت غذا و دارو، دستگاه آزمایش این وسیله بهداشتی با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان خریداری شد و از این هفته دو کارخانه بزرگ استان با توان تولید روزانه ۵۰۰ هزار ماسک فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه آمار حاکی از آن است که مردم استان به میزان ۸۲ درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ۸۰ درصد نیز رعایت بهداشت فردی را در پیک نخست شیوع بیماری کرونا مدنظر داشتند، افزود: اگر بخواهیم این آمار را در شرایط کنونی ارزیابی کنیم، خواهیم دید که رعایت پروتکل‌های بهداشتی افزایش یافته و به ۸۳ درصد رسیده اما رعایت بهداشت فردی کاهش پیدا کرده و به ۷۸ درصد تنزل یافته است.

استاندار زنجان با یادآوری اینکه مشکلات اصلی استان در زمینه شیوع بیماری کرونا از هفته اول تیرماه امسال و با کنار گذاشتن پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم آغاز شد، تصریح کرد: وقتی قرار باشد بدون توجه به فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و … در مراسم مختلف از جمله عزا و عروسی حضور پیدا کنیم، باید منتظر روزهای سخت نیز باشیم.

حقیقی با اشاره به اینکه ۴ تیرماه امسال شاهد اتخاذ تصمیمات احساسی از سوی مردم استان و کنار گذاشتن مسائل مربوط به پروتکل‌های بهداشتی بودیم، ادامه داد: همین امر باعث شد تا ۵۰ درصد بستری‌های کرونایی استان در این زمان اتفاق افتاده و متأسفانه بیش از ۳۰ درصد از فوتی‌های کرونایی نیز در این زمان روی دهد که همه این‌ها نشأت گرفته از تصمیمات احساسی بود.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی هیچ‌کس نباید با تصمیم احساسی خود، جان دیگران را به خطر اندازد، اظهار کرد: تصمیم احساسی در شرایط کنونی می‌تواند در قالب مواردی چون حضور در مراسم عروسی، عزا یا سایر تجمعاتی که عامل شیوع ویروس کرونا است، باشد، به همین خاطر همه ما باید به صورت عملی برای کنترل این بیمای وارد میدان شده و به نوبه خود سهم ارزنده‌ای در این زمینه ایفا کنیم.

استاندار زنجان، از برخورد با افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده و شرایط کنونی را درک نمی‌کنند، خبر داد و بیان کرد: حال که به آغاز ماه محرم نزدیک می‌شویم، موضوع رعایت پروتکل‌های بهداشتی را باید بیش از پیش جدی بگیریم و یکی از مواردی که به شدت با آن برخورد خواهد شد، موضوع قمه‌زنی است که می‌تواند عاملی برای شیوع ویروس کرونا باشد.

حقیقی با یادآوری اینکه زنجان به عنوان پایتخت شور و شعور حسینی همواره در دهه اول محرم میزبان خیل عظیمی از میهمانان از داخل و خارج از کشور بوده است، خاطرنشان کرد: شرایطی که امروز با آن همه کشور و به تبع آن استان زنجان دست به گریبان است، باعث شده است از پذیرش میهمان در محرم امسال معذور باشیم.

وی با بیان اینکه فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص عزاداری در ماه محرم بدون تفسیر، فصل‌الخطاب است، تصریح کرد: باید شعور را در پایتخت شور و شعور حسینی نشان دهیم

حقیقی خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم عزاداری و پخش احسان و سفره‌های نذری مانند سال‌های گذشته امکان‌پذیر نیست لذا همه باید رعایت کنند و تمام نذری‌ها به سمت کمک‌های مومنانه و توزیع اقلام بهداشتی، سوق داده شود.

وی با بیان اینکه در ایام محرم امسال به‌رغم میل باطنی، هیچ میهمان و مسافری از خارج از استان نمی‌پذیریم، اظهار داشت: باید واقعیت‌ها را در نظر گرفته و بر اساس آن اطلاع‌رسانی، فرهنگسازی و اقناع‌سازی کنیم.
دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر