دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

| تاریخ ارسال: 1399/6/19 |

در دیدار جمعی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی با رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان مطرح شد؛
خرید سرور ۱۰۰ میلیون تومانی برای تقویت زیر ساخت‌های مجازی

در دیدار جمعی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی، مفدا، کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، در خصوص مشکلات آموزش مجازی و نبود زیرساخت‌های مناسب، مشکلات خوابگاه آوینی، ... بحث و تبادل نظر به عمل آمد.

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، به گزارش مفدا صبح چهارشنبه ۱۹ شهریورماه جمعی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی، مفدا، کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، در خصوص مسائل مختلف آموزشی، صنفی و فرهنگی نظرات خود را بیان، و معاون آموزشی، فرهنگی دانشجویی و رییس دانشگاه پس از شنیدن نظرات، به بیان پاسخ در خصوص دغدغه‌های دانشجویان پرداختند.

عمده مسائل مطرح شده از سوی دانشجویان، در خصوص مشکلات آموزش مجازی و نبود زیرساخت‌های مناسب، عدم پاسخگویی برخی مسئولین به دغدغه‌های دانشجویان، مشکلات خوابگاه آوینی، کمرنگ شدن نقش دانشجو در تصمیمات دانشگاه ،کمبود بودجه‌های اختصاص داده شده به فعالیت‌های فرهنگی و اقدامات دانشجویان در کمیته دانشجویی مقابله با کرونا و گلایه از برخی کمبودها بود .

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پاسخ به پاره‌ای از سخنان دانشجویان، از رعایت سلسله مراتب در پیگیری مشکلات آموزشی سخن گفت و افزود: مشکلات آموزش را در ابتدا از کارشناس آموزش دانشکده، سپس مدیر دانشکده و در ادامه از معاون آموزشی دانشکده سوال نمایید و اگر پاسخی دریافت نکردید به مدیر و معاون آموزشی دانشگاه مراجعه کنید.
دکتر مهدی قائمی با بیان اینکه در اتاق من به روی همه دانشجویان باز است و همیشه به مراجعات دانشجویی پاسخ‌گویی صورت می‌گیرد تصریح کرد: انجام تغییرات در کادر آموزش برخی واحدها به علت اعتراض دانشجویان در عدم پاسخگویی بوده است.
وی در خصوص تخفیف شهریه دانشجویان در دوران کرونا اظهار داشت: ما از چند ماه پیش پیگیر این موضوع بودیم و ۲ روز پیش مصوبه‌ای از وزارت به دست ما رسید که در دستور کار هیئت رئیسه دانشگاه جهت اجرا و تصویب قرار گرفته است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به کوتاه بودن دوره‌های کارآموزی افزود: به خاطر خلوت کردن خوابگاه‌ها مجبور هستیم طول این دوره‌ها را کاهش دهیم.
دکتر قائمی از خرید سرور ۱۰۰ میلیون تومانی جهت تقویت زیر ساخت‌های مجازی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که آموزش مجازی در ترم آینده تقویت شود.

در ادامه دکتر حسین عمارلو در خصوص مسائل مطرح شده از سوی دانشجویان ازجمله: وضعیت خوابگاه‌ها و ... توضیحاتی ارائه، و اظهار داشت: مهمترین مسئله برای ما حفظ سلامت دانشجویان است، به همین علت با همکاری آموزش سعی در کم کردن تراکم خوابگاه‌ها داریم تا سلامت هیچ دانشجویی به خطر نیفتد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از پیشنهاد ایجاد اتوماسیون برای فعالان فرهنگی استقبال کرد و از برگزاری انتخابات کانون‌ها و ... به صورت مجازی خبر داد.

وی همچنین از عزم جدی معاونت در تعمیر خوابگاه آوینی سخن گفت و افزود: در همین راستا کارهای مهمی در آینده‌ای نزدیک انجام خواهیم داد.

دکتر عمارلو از رییس دانشگاه خواستار تسهیل در روند افزایش حجم اینترنت دانشجویان شد و به افزایش نیاز به فضای مجازی در دوران کرونا اشاره کرد.

در انتها رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز به جمع‌بندی صحبت‌های دانشجویان و معاونان پرداخت و اظهار داشت: این جلسات فرصت خوبی‌ست که از دریچه نگاه دانشجویان به مسائل نگاه کنیم و از نظرات دانشجویان استفاده نماییم.

دکتر پرویز قزلباش با اشاره به تشکیل ستاد کرونا از ۱۱ بهمن ۹۸ تصریح کرد: در طول این ۸ ماه تقریبا هر روز ستاد کرونا تشکیل شده و توانستیم اقدامات اساسی همچون اضافه نمودن ۲۰۰ تخت و ۶۰ عدد ای سی یو در همان اوایل شیوع کرونا انجام دهیم.

وی ادامه داد: پیش‌بینی همه در اوایل شیوع کرونا این بود که در بدترین حالت مردادماه این بحران تمام خواهد شد ولی دیدیم که اتفاقا در تیر و مرداد ۲ برابر اواخر اسفند و فروردین ماه بیمار داشتیم.
رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با اشاره به تحت تاثیر قرار گرفتن همه فعالیت‌های دانشگاه به سبب کرونا، از محوریت دانشگاه در تصمیمات استان خبر داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به فعالیت‌های مهم ستاد کرونا، اظهار داشت: اشکال کار ما این است که نتوانسته‌ایم از این حجم کار و تلاش شبانه‌روزی دانشگاه، اطلاع‌رسانی درستی انجام دهیم.

دکتر قزلباش از افزایش هزینه‌های این دوران سخن گفت و خاطر نشان کرد: در طول تاریخ دانشگاه، به تعداد ۵۰۰ عدد ماسک n۹۵ استفاده شده است. اما در این دوران، روزانه ۴۰۰۰ عدد ماسک n۹۵ و ۳۰۰۰۰ عدد ماسک جراحی در اختیار پرسنل درمانی قرار گرفته است.

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری تصریح کرد: کرونا هزینه سنگینی بر دوش دانشگاه قرار داده، و ازطرفی درآمد بیمارستان‌ها به علت کاهش مراجعات مردم کاهش یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به محقق شدن پیش‌بینی ایجاد سه معضل بیماری کووید -۱۹ از جمله ترس، شایعه و انگ ابراز داشت: انجام آموزش‌های پیشگیرانه، دو هفته بعد از آغاز کرونا و قبل از پیدا شدن اولین مورد کرونا در زنجان، آغاز شد.

وی با اظهار خرسندی از حضور دانشجویان و خیرخواهی آنها در بیان مسائل و مشکلات، از اعتراض‌ها و اشکالات مطرح شده از سوی دانشجویان استقبال کرد.

به گفته دکتر قزلباش، دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دارای رتبه ۷ در بین دانشگاه‌های کشور، و در قطب ۶ هم به عنوان بهترین دانشگاه از حیث آموزش‌های مجازی شناخته شده است و این روند در آینده‌ی نزدیک بهبود خواهد یافت.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان خواستار مساعدت و همراهی تشکل‌های دانشجویی در راستای اشاعه فرهنگ به سایر کشورهای دنیا و بین‌المللی سازی شد و از ارائه نظرات و پیشنهادات دانشجویان استقبال کرد .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با اعلام حمایت از برگزاری برنامه‌ها و بسته‌های مشترک فرهنگی بین تشکل‌ها، کانون‌ها و ... افزود: در زمینه اجرای ایده‌های خلاقانه، هیچ مشکل مالی نخواهیم داشت و بنده تضمین می‌کنم که هزینه انجام چنین برنامه‌هایی تامین خواهد شد.

در انتهای این دیدار از فعالان دانشجویی در حوزه‌های مختلف از جمله فعالان کمیته دانشجویی مقابله با کرونا تقدیر شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 904 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر