دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ خوابگاه‌های دانشجویی زیر ۵۰ درصد ظرفیت به کار خود ادامه دهند رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ خوابگاه‌های دانشجویی زیر ۵۰ درصد ظرفیت به کار خود ادامه دهند

| تاریخ ارسال: 1399/6/19 |

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
خوابگاه‌های دانشجویی زیر ۵۰ درصد ظرفیت به کار خود ادامه دهند

دکتر پرویز قزلباش با حضور در باشگاه علمی فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، از نزدیک در جریان فعالیت این معاونت در زمان بازگشایی دانشگاه‌ها قرار گرفت و از مدیریت دانشجویی خواستار کاهش ظرفیت خوابگاهی به زیر ۵۰ درصد شد.

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، به گزارش مفدا، صبح سه‌شنبه ۱۷ شهریورماه دکتر پرویز قزلباش با حضور در باشگاه علمی فرهنگی در جمع مدیران معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، در خصوص مسائل مختلف و دغدغه‌های مهم دانشجویان، افت تحصیلی آنها و چگونگی ارتباط اساتید مشاور با دانشجویان، مطالبی ارائه نمود و بر پرداختن به حوزه مشاوره‌های مجازی، به صورت حداکثری تاکید نمود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان رادیو مفدا را به عنوان ظرفیت بسیارخوبی جهت انعکاس صدای دانشجویان بیان، و تلاش جدی جهت تقویت رادیو مفدا و استفاده از ظرفیت تمام دانشجویان را خواستار شد.

دکتر قزلباش با اشاره به مدیریت هتلی خوابگاه‌ها در ترم جدید، خواستار کاهش ظرفیت خوابگاهی به زیر ۵۰ درصد شد و افزود: تمامی بخش‌ها از جمله سرویس‌ها، کلاس‌ها و آزمایشگاه‌ها هم، باید به همین نحو به کار خود ادامه دهند.

دکتر حسین عمارلو نیز از کلیات برنامه‌ها و اقدامات انجام شده از زمان شیوع کرونا توضیحاتی ارائه نمود و در ادامه مدیران واحدهای مختلف نیز درخصوص اقدامات خود از جمله: فعالیت‌های کمیته دانشجویی مقابله با کرونا در تولید الکل و شیلد، اقدامات درخصوص حساس‌سازی جامعه نسبت به تهدید کرونا، فعالیت‌های مجازی قرآنی، تولید محتوای رسانه‌ای و رادیو مفدا، کاهش ظرفیت خوابگاهی، ضدعفونی و گندزدایی خوابگاه‌ها و سلف، توزیع پک‌های بهداشتی به دانشجویان، مسابقات مجازی ورزشی و راه‌اندازی خط مشاوره تلفنی به دانشجویان و مشاوره نقاهتگاه  و ... توضیحاتی ارائه نمودند.

در انتهای جلسه دکتر عمارلو از برگزاری جلسه آتی در آینده‌ای نزدیک با دستور کار برنامه‌های معاونت فرهنگی دانشجویی در خصوص بازگشایی دانشگاه‌ها خبر داد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 951 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر