دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

اطلاعیه شماره ۴ در خصوص زمان و مکان مصاحبه آزمون پذیرش نیروی شرکتی

| تاریخ ارسال: 1399/6/22 |

اطلاعیه شماره ۴ در خصوص زمان و مکان مصاحبه آزمون پذیرش نیروی شرکتی

پیرو  اطلاعیه شماره ۲ مورخ ۹۹/۰۶/۱۷ آزمون پذیرش نیروی شرکتی مورخ ۹۹/۰۵/۲۰ و پس از بررسی مدارک لازم پذیرفته شدگان اولیه جهت طی فرآیند مصاحبه بدینوسیله به اطلاع می رساند مرحله مصاحبه آزمون مذکور طی روزهای  یکشنبه مورخ ۹۹/۰۶/۲۳ ، سه شنبه مورخ ۹۹/۰۶/۲۵ و پنجشنبه مورخ ۹۹/۰۶/۲۷ در محل دانشکده پزشکی زنجان به آدرس: زنجان شهرک کارمندان- انتهای بلوار مهدوی و طبق جدول زمانبندی ذیل برگزار خواهد شد. پذیرفته شدگان می بایستی در تاریخ تعیین شده رأس ساعت مقرر و با همراه داشتن  کارت ملی و همچنین سوابق کاری (در صورت وجود) در محل مصاحبه حضور بهم رسانند. عدم حضور (بدون هماهنگی) در روز و ساعت مقرر به منزله انصراف از طی فرآیند پذیرش بوده و طبق قوانین و مقررات برخورد خواهد گردید.

جهت دریافت فایل پیوست(زمانبندی مصاحبه) کلیک نمائید.

دفعات مشاهده: 737 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر