:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: متخصص بیماری های عفونی در برنامه عافیت: در مقایسه با سایر کشورها کمبود دارو برای درمان بیماران کرونایی نداریم
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (اول آبان ۹۹)
:: جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی؛ کمک ۸ میلیارد تومانی مردم و خیرین به حوزه سلامت/ برگزاری مجازی همایش بین‌المللی آیین
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۰ مهرماه ۹۹)
:: معاون اقتصادی استاندار زنجان؛ عرضه ماسک عمومی با قیمت ۱۰۰۰ تومان در زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: استان زنجان در ارائه خدمات اورژانس به عنوان پیشرو در کشور شناخته می شود ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/26 |

رئیس اورژانس استان:

استان زنجان در ارائه خدمات اورژانس به عنوان پیشرو در کشور شناخته می شود
رئیس اورژانس استان در نشست با اصحاب رسانه تاکید کرد: استان زنجان در سالهای اخیر با افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات و تجهیزات به عنوان پیشرو در سطح کشور شناخته می شود.

به گزارش وب دا - زنجان؛ دکتراصغرجعفری روحی رئیس اورژانس و رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان درنشست خبری روز چهارشنبه ۲۶ شهریور که بمناسبت چهل و پنجمین سالروز تاسیس اورژانس کشور برگزار شد؛ ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات اورژانس دراستان افزود: هدف ما این است که لفظ اورژانس را از اینکه فقط حمل بیمار کند خارج کنیم و تا کنون نیز موفق بودیم با افزایش کیفیت خدمات ۱۱۵ استان،  تعداد پایگاهها و همراه با آن افزایش تجهیزات و خدمات و تجهیزآمبولانسها به جدیدترین و بروز ترین تجهیزات و همچنین با راه اندازی کد ۷۲۴مدیریت سکته های حاد مغزی و کد ۲۴۷ مدیریت سکته های قلبی که در این دو حوزه استان موفق عمل کرده و با بالاترین نسبت به بقیه دانشگاهها و کشور ها در صدر هستیم.

دکتر جعفری با بیان اینکه ۶۱ پایگاه فوریتهای پزشکی در استان فعال است که ۲۱ مورد شهری، ۳۸ مورد جاده ای و یک مورد ریلی و هوایی است تاکید کرد: شاخص ترین افتتاح در کل کشور افتتاح اولین پایگاه اورژانس ریلی در کشور همزمان با ۱۱۵ پروژه کشوری بود در شهرستان خرمدره بود و امیدواریم در آینده نزدیک واگن ریلی هم در استان زنجان قرار بگیرد.

دکتر جعفری اورژانس هوایی استان رنجان را یکی از بهترین و فعال ترین  اورژانس هوایی در کشور دانست و گفت: بیماران و حادثه دیدگان در کلیه مناطق صعب العبور و دور در اسرع وقت به مرکز آموزشی درمانی آیت ا... موسوی منتقل می شوند و
با تصمیمی که در اورژانس کشور گرفته شده امکان انتقال بیمار به صورت اعزام با هواپیما به تهران نیز میسر شده است.

وی در ادامه تجهیز مراکز اورژانس زنجان، ایجرود و ماهنشان را به بی سیم دیجیتال و نیز سیستم اتوماسیون در جهت ثبت و ضبط ماموریتها، متصل شدن به سامانه GPS، راه انداز ی تعمیر گاه مرکزی و سیار را از دیگر اقدامات برجسته در اورژانس استان نام برد .

دکتر جعفری فرسوده بودن ناوگان آمبولانس را از عمده ترین مشکلات در این حوزه نام برده و گفت نیاز به بازسازی ناوگان آمبولانس داریم

رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان در ادامه پاسخ به سوال خبرنگاران با بیان اینکه تا کنون ۲۵ هزار ماموریت توسط مرکز اورژانس استان انجام شده گفت: کلیه خدمات اورژانس ۱۱۵ استان در هرسطحی کاملا رایگان است  و در اورژانس تست بیماری کرونا انجام نمی شود و بیمار با نظر پزشک داخلی و عفونی در مراکز بهداشتی و درمانی تحت نظر قرار میگیرد .

رئیس مرکز فوریتها پزشکی استان با اعلام اینکه اورژانس بانوان در تهران راه اندازی شده و زنجان هم آمادگی خود را برای انجام این کار اعلام نموده است تاکید کرد: تمهیدات لازم نیز زمینه تحصیل نیرو و ... انجام شده است .

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر