:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: متخصص بیماری های عفونی در برنامه عافیت: در مقایسه با سایر کشورها کمبود دارو برای درمان بیماران کرونایی نداریم
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (اول آبان ۹۹)
:: جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی؛ کمک ۸ میلیارد تومانی مردم و خیرین به حوزه سلامت/ برگزاری مجازی همایش بین‌المللی آیین
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۰ مهرماه ۹۹)
:: معاون اقتصادی استاندار زنجان؛ عرضه ماسک عمومی با قیمت ۱۰۰۰ تومان در زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بازدید بازرس ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بخش‌های بیمارستانی شبکه خدابنده ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/28 |

دکتر حیدری با همراهی رئیس شبکه بهداشت و درمان و رئیس بیمارستان حضرت امیرالمومنین (ع) خدابنده، از بخش‌های بستری بیمارستان خدابنده، پاراکلینیک، مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان و ... بازدید کرد.

پایگاه اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، پنجشنبه ۲۷ شهریور دکتر حیدری بازرس ویژه اداره بازرسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی دکتر ایرج کریم‌فر رئیس شبکه بهداشت و درمان و دکتر مقدم رئیس بیمارستان حضرت امیرالمومنین (ع) خدابنده از بخش‌های بستری بیمارستان، پاراکلینیک و پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی شهرستان خدابنده بازدید کرد.

دکتر حیدری در این بازدید ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت از طرف وزیر بهداشت به کادر درمان بیمارستان؛ پیگیر کمبودها و تجهیزات پزشکی موردنیاز، برنامه آنکالی و حضور پزشکان متخصص بود .

در این بازدید دکتر حیدری جهت تجهیز و تقویت سی تی اسکن قول مساعد داد.
دفعات مشاهده: 82 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر