:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: متخصص بیماری های عفونی در برنامه عافیت: در مقایسه با سایر کشورها کمبود دارو برای درمان بیماران کرونایی نداریم
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (اول آبان ۹۹)
:: جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی؛ کمک ۸ میلیارد تومانی مردم و خیرین به حوزه سلامت/ برگزاری مجازی همایش بین‌المللی آیین
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۰ مهرماه ۹۹)
:: معاون اقتصادی استاندار زنجان؛ عرضه ماسک عمومی با قیمت ۱۰۰۰ تومان در زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: باحضور رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ اولین جلسه کارگروه راهبردی خدمات اورژانس بیمارستانی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/26 |

باحضور رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
اولین جلسه کارگروه راهبردی خدمات اورژانس بیمارستانی برگزار شد

اولین جلسه کارگروه راهبردی خدمات اورژانس بیمارستانی، به ریاست دکتر پرویز قزلباش، با بحث و بررسی درخصوص شاخص‌های ملی اورژانس برگزار شد.

پایگاه اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، چهارشنبه ۲۶ شهریور اولین جلسه کارگروه راهبردی خدمات اورژانس بیمارستانی به ریاست دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان باحضور معاونین و کارشناسان حوزه‌های مختلف دانشگاه در سالن اجلاس مرکز همایش‌های روزبه دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه به بررسی شاخص‌های ملی اورژانس پرادخته شد و پس از مقایسه بین شاخص‌های سه ماهه اول سال گذشته، و امسال، مطابق دستور ریاست دانشگاه مقرر شد هر مرکز با برنامه‌های عملیاتی در این خصوص، نسبت به بهبود شاخص‌های ملی اورژانس اقدام نماید.

در ادامه برنامه‌ها و سیاست‌های دانشگاه جهت رویارویی با موج سوم کووید۱۹ توسط دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه و دکتر آرمانی کیان معاون درمان دانشگاه به استحضار مستمعین رسانده شد.
دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر