:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: متخصص بیماری های عفونی در برنامه عافیت: در مقایسه با سایر کشورها کمبود دارو برای درمان بیماران کرونایی نداریم
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (اول آبان ۹۹)
:: جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی؛ کمک ۸ میلیارد تومانی مردم و خیرین به حوزه سلامت/ برگزاری مجازی همایش بین‌المللی آیین
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۰ مهرماه ۹۹)
:: معاون اقتصادی استاندار زنجان؛ عرضه ماسک عمومی با قیمت ۱۰۰۰ تومان در زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: به همت مرکز بهداشت شهرستان زنجان برگزار شد؛ اولین جلسه شورای مامایی مراکز شهری ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/29 |

به همت مرکز بهداشت شهرستان زنجان برگزار شد؛
اولین جلسه شورای مامایی مراکز شهری
اولین جلسه شورای مامایی مراکز شهری با بررسی علل مرگ نوزادان در سه ماهه اول سال ۹۹ در مراکز شهری، مشاوره فرزندآوری و باروری سالم در زنان ۵۴-۱۰ساله همسردار و ... برگزار شد.
پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، چهارشنبه ۲۶ شهریورماه اولین شورای فصلی مامایی مراکز خدمات جامع سلامت شهری در دو گروه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زنجان باحضور ماماهای مراکز شهری و کارشناسان  واحد بهداشت خانواده شهرستان برگزار شد.
در این جلسه علل مرگ نوزادان در سه ماهه اول سال ۹۹ در مراکز شهری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در ادامه آخرین ویرایش مراقبت و تریاژمادران باردار در کووید ۱۹ بازآموزی شد .
در پایان جلسه در خصوص مشاوره فرزندآوری و باروری سالم در زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار، نحوه ثبت در سامانه سیب و اعلام موجودی اقلام فاصله گذاری در مراکز تاکید و آموزش‌های لازم در این زمینه به ماماهای مراکز شهری ارائه شد.
دفعات مشاهده: 90 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر