:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: با حضور اساتید و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ چهارمین جلسه هم‌اندیشی زیست فردی و اجتماعی جدید متاثر از کرونا برگزار شد
:: متخصص بیماری های عفونی در برنامه عافیت: در مقایسه با سایر کشورها کمبود دارو برای درمان بیماران کرونایی نداریم
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (اول آبان ۹۹)
:: جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور اجتماعی؛ کمک ۸ میلیارد تومانی مردم و خیرین به حوزه سلامت/ برگزاری مجازی همایش بین‌المللی آیین
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۰ مهرماه ۹۹)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: به مناسبت هفته دفاع مقدس؛ اولین روایت از ایثار و سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می‌شود ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/2 |
به مناسبت هفته دفاع مقدس؛
اولین روایت از ایثار و سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می‌شود

همزمان با هفته دفاع مقدس، اولین مسابقه عکس‌نوشت با محوریت ایثار و سلامت به همت ستاد شاهد و ایثارگر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می‌شود.

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، به گزارش مفدا زنجان؛ مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان با اشارهد به برگزاری اولین مسابقه عکس‌نوشت با محوریت ایثار و سلامت به همت ستاد شاهد و ایثارگر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: دانشجویان علاقمند می‌توانند عکس‌هایی با مضمون دفاع مقدس با محوریت "ایثار و سلامت" و " ایثار و شهادت"  انتخاب نموده و در چند کلمه احساسشان را نسبت به عکس بنویسند.

زهرا بیات در ادامه به بخش ویژه با عنوان خاطره‌گویی پدران ایثارگر به صورت پادکست ۵ دقیقه‌ای اشاره نموده و هدف از این دوره از مسابقات را؛ نزدیک نمودن نسل حاضر به آرمان‌های دفاع مقدس و ادامه دادن راه شهدا در عرصه‌ای دیگر (عرصه سلامت) در عصر کنونی برشمرد.

گفتنی است: علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا ۳۰ مهرماه از طریق پیام‌رسان واتساپ به شماره ۰۹۱۲۲۴۲۳۸۱۷ ارسال نمایند.

دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر