:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۵ آبان ۹۹)
:: برخورد قاطع و جدی با اصناف متخلف در شهرستان خرم‌دره
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (سوم آبان ماه ۹۹)
:: بازدید معاون در مان دانشگاه از بیمارستان بوعلی سینای خرمدره
:: عیادت رییس دانشگاه علوم پزشکی از بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان آیت‌الله موسوی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بازدید مدیر سهن هوانیروز کشور و رییس اورژانس هوایی از اورژانس هوایی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/3 |

بازدید مدیر سهن هوانیروز کشور و رییس اورژانس هوایی از اورژانس هوایی زنجان

امیر ذبیح‌اله خاکسار و دکتر محمد سرور از ظرفیت‌های اورژانس هوایی زنجان بازدید کردند.

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، به گزارش واحد اطلاع‌رسانی و روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، امیر ذبیح‌اله خاکسار مدیر سهن هوانیروز کشور و دکتر محمد سرور رییس اورژانس هوایی کشور روز چهارشنبه ۲ مهرماه با حضور در استان زنجان، از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های اورژانس هوایی استان زنجان بازدید نمود.

امیر ذبیح‌اله خاکسار ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و سالروز تاسیس اورژانس کشور، از زحمات و تلاش‌های مجاهدانه و همکاری مناسب کارکنان هوانیروز و فوریت‌های پزشکی در نجات جان بیماران و مصدومان قدردانی کرد و وضعیت اورژانس هوایی استان را مطلوب ارزیابی نمود.

دکتر محمد سرور نیز ضمن تشکر از تلاش‌های کادر پروازی هوانیروز و پرسنل فوریت‌های پزشکی استان در امدادرسانی و نجات جان بیماران اظهار کرد: خدمت به مردم و نجات جان بیمارن و مصدومین نیازمند که در شرایط اورژانسی قرار گرفته‌اند با همکاری هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی، افتخار بزرگی است که باید آن را ارج نهاد.

رییس اورژانس هوایی کشور تاکید کرد: از ابتدای راه‌اندازی اورژانس هوایی در کشور ارتقا خدمات اورژانس هوایی به لحاظ کمی و کیفی در دستور کار قرارگرفته و آموزش و بازآموزی پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی و بیمارستانی نیز در مراکز به صورت مدون توسط اساتید مجرب با اولویت ایمنی بیمار و کارکنان انجام می‌شود.

دکتر اصغر جعفری روحی
نیز با ارائه گزارشی از عملکرد و آماده‌باش اورژانس هوایی استان، اظهار کرد: پایگاه اورژانس هوایی استان زنجان به دلیل موقعیت جغرافیایی قرارگیری در مجاورت بیمارستان آیت اله موسوی، استاندارد بودن پد بالگرد و ظرفیت فرود ۵ بالگرد به صورت همزمان، آمادگی پاسخگویی و امدادرسانی مناسب در حوادث و مواقع بحران را دارد.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان با اشاره به ساخت پد بالگرد در شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاهای استان، از تعامل و همکاری مناسب با سایر ارگان‌ها از قبیل مدیریت بحران استانداری، راه و شهرسازی، فرمانداری‌ها و خیرین در بهسازی و ساخت پدهای بالگرد استاندارد در سرتاسر استان که موجب تسریع و تسهیل ارائه خدمات با کیفیت مناسب شده است، قدردانی نمود.
دفعات مشاهده: 165 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر