:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پی شهادت رئیس مرکز اورژانس شهرستان خرم‌دره
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۸ آبان ماه ۹۹)
:: فرماندار شهرستان خرمدره؛ در راستای پیشگیری از کروناویروس، اعمال محدودیت‌ها در شهرستان خرم‌دره ادامه دارد
:: پایش گروهی واحدهای مختلف شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ایثار شهرستان ایجرود
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۷ آبان ماه ۹۹)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکے زنجان از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان خدابنده ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/3 |

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکے زنجان از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان خدابنده

دکتر پرویز قزلباش در سفر یکروزه به شهرستان خدابنده، ضمن بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان، در جلسه ستاد شهرستانی پیشگیری و کنترل کروناویروس نیز حضور یافت.

پایگاه خبری وب‌دا، زنجان- دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان پنج‌شنبه سوم مهرماه با همراهی دکتر سعید سرداری جانشین رییس دانشگاه در امور اجرایی و معاون توسعه مدیریت، برنامه‌ریزی و منابع انسانی دانشگاه در سفر یکروزه به شهرستان خدابنده، از بخش‌های مختلف اورژانس صفر و بستری به ویژه بیماران مبتلا به کرونا و پاراکلینیک بیمارستان حضرت امیرالمومنین (ع) خدابنده بازدید کرد.

دکتر قزلباش در این بازدید از نزدیک ضمن بررسی فرآیند ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران این بیمارستان، و برنامه توسعه کمی و کیفی بیمارستان، با پزشکان و پرسنل سختکوش و پرتلاش به گفتگو پرداخت.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان همچنین از پیشرفت فیزیکی کلنیک ویژه تخصصی درحال احداث بازدید، و از نزدیک مشکلات و موانع فراروی این کلینیک را بررسی نمود و درخصوص تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از این کلینیک برای ارائه خدمت به شهروندان عزیز خدابنده تاکید، و دستور لازم را صادر نمود .

گفتنی است: این کلینیک با تلاش و پیگیری‌های جدی و بی‌وقفه دانشگاه از ۵۰۰ متر مصوب اولیه به ۲۲۰۰ متر مربع افزایش یافته و با بهره‌برداری از آن، خدمات تخصصی سرپایی به بیماران شهرستان خدابنده کاملا متحول شده و نقش قابل توجهی در کاهش مراجعات به مرکز استان، و کاهش پرداختی بیماران و ارائه خدمت مطلوب به افراد نیازمند برداشته خواهد شد.

رییس کلان منطقه ۶ آمایشی کشور در ادامه در جلسه ستاد شهرستانی پیشگیری و کنترل کروناویروس در فرمانداری شهرستان خدابنده که به ریاست بیگدلی فرماندار، برگزار شده، حضور یافت.

دکتر قزلباش در این جلسه با تقدیر از فرماندار شهرستان خدابنده، رییس شبکه بهداشت و درمان و کلیه اعضای ستاد پیشگیری بیماری کرونا، نهادهای دولتی و غیردولتی و مردم شهرستان اظهار داشت: شهرستان خدابنده با کار تیمی منسجم در پیشگیری و کنترل بیماری کروناویروس خوب عمل کرده و در بین شهرستان‌های استان وضعیت خوبی داشته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: با توجه به بازگشایی مدارس انتظار داریم که پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مدارس به صورت مطلوب رعایت گردد .

وی افزود: علیرغم اینکه ضدعفونی کردن حداقل سه مرتبه مدارس به صورت روزانه مورد انتظار است، تصریح کرد: اکثر مدارس فاقد خدمتگزار می‌باشند که در ضدعفونی کردن و نظافت مستمر اختلال ایجاد می‌شود که در این خصوص، انتظار داریم ادارات آموزش و پرورش پیگیری نمایند.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه در شهرستان خدابنده تعداد موارد مثبت بستری نسبت به جمعیت از سایر شهرستان‌ها کمتر است و میزان فوتی‌ها نیز نسبت به جمعیت از میانگین استانی کمتر است تصریح کرد: نسبت تعداد موارد فوتی به تعداد بیماران مثبت بستری شده در شهرستان بیشتر است که این مورد نیاز به پیگیری دارد .

به گفته دکتر قزلباش بیشترین درصد متخصصین به شهرستان خدابنده اختصاص یافته، که از ۵۵ نفر متخصص، تعداد ۱۳ نفر به شهرستان خدابنده اختصاص یافته و برای اولین بار متخصص طب اورژانس نیز در شهرستان خدابنده حضور دارد .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری اظهار داشت: شهرستان خدابنده در موج اول و دوم کرونا عملکرد خوبی داشت و در موج سوم، نگران استقرار بیماری در روستاها هستیم که این موضوع می‌تواند باعث افزایش مرگ و میر می‌شود .

در این جلسه که دکتر ایرج کریم‌فر رئیس شبکه بهداشت و درمان و سایر اعضاء، نیز حضور داشتند، تمهیدات لازم در راستای برون رفت از بحران کروناویروس با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، اتخاذ شد.
دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر