:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان خدابنده
:: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ موارد سرپایی و بستری کرونا به صورت قطره چکانی رو به کاهش است
:: متخصص روانپزشکی؛ دردهای مزمن و پراکنده، گاها در سالمندان نشان‌دهنده افسردگی است
:: تشریح طرح زیست فردی و اجتماعی جدید در شورای اطلاع‌رسانی استان زنجان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۱ آذرماه ۹۹)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان از بیمارستان بوعلی سینا خرم‌دره ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/3 |

بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان از بیمارستان بوعلی سینا خرم‌دره

دکتر علیرضا آرمانی‌کیان به همراه دکتر زراعتی مدیر آموزش مداوم و خاطره خوشنام مدیر امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان از بیمارستان بوعلی سینا شهرستان خرم‌دره بازدید نمود.

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، شنبه سوم آبان‌ماه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان با همراهی دکتر زراعتی مدیر آموزش مداوم و خاطره خوشنام مدیر امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان ضمن بازدید از بخش‌های بستری کرونا در بیمارستان بوعلی سینا شهرستان خرم‌دره، از اورژانس سرپایی کرونا، مراقبت ویژه کرونا و درمانگاه تخصصی این مرکز نیز بازدید نمود، و نحوه رعایت پروتکل‌های درمانی و بهداشتی و جداسازی محل عبور بیماران کرونا از سایر بیماران را، بررسی نمود.

در بازدید معاون درمان دانشگاه از بخش ICU جدید، جانمایی تخت‌های این بخش نیز انجام شد.

دکتر زراعتی نیز در این بازدید، نحوه انجام پروتکل‌های درمان بیماران بدحال کرونایی در ICU را بررسی، و از روند درمان بیماران ابراز خرسندی نمود و اظهار داشت: از ابتدای بستری بیماران در مرکز بوعلی خرم دره، ۹۰ درصد بهبودی و بهبودی نسبی بیماران را شاهد بوده‌ایم.
دفعات مشاهده: 62 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر