:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ موارد سرپایی و بستری کرونا به صورت قطره چکانی رو به کاهش است
:: متخصص روانپزشکی؛ بدن درد و دردهای مزمن و پراکنده، گاها در سالمندان نشان‌دهنده افسردگی است
:: تشریح طرح زیست فردی و اجتماعی جدید در شورای اطلاع‌رسانی استان زنجان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۱ آذرماه ۹۹)
:: زوم بسیج همگانی در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: فرماندار شهرستان خرمدره؛ در راستای پیشگیری از کروناویروس، اعمال محدودیت‌ها در شهرستان خرم‌دره ادامه دارد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/8 |

فرماندار شهرستان خرمدره؛
در راستای پیشگیری از کروناویروس، اعمال محدودیت‌ها در شهرستان خرم‌دره ادامه دارد

حجت محمدی در برنامه عافیت با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و جلوگیری از تجمعات در شهرستان خرمدره اظهار داشت: در راستای پیشگیری از کروناویروس، کماکان محدودیت‌ها در این شهرستان ادامه دارد .

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، شامگاه چهارشنبه هفتم آبان‌ماه، فرماندار شهرستان خرمدره در قسمت ۱۱۵ برنامه عافیت مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و جلوگیری از تجمعات در شهرستان خرمدره اظهار داشت: در راستای پیشگیری از کروناویروس، کماکان محدودیت‌ها در این شهرستان ادامه دارد .

حجت محمدی با بیان اینکه شهرستان خرمدره از شهرهای مهاجرپذیر و به لحاظ موقعیت جغرافیایی، پتانسیل گردشگری بالایی دارد و در مسیر ترانزیت جاده‌های اصلی مواصلاتی کشور قرار دارد تصریح کرد: خرمدره میزبان و مامن کلی از هم‌استانی‌هاست و به این لحاظ شاهد تجمعات فراوانی هستیم و باتوجه به اینکه بیماری کرونا هم موافق تجمعات است، آمار بیماری در این شهرستان افزایشی بوده است .

وی با تقدیر از مدافعان سلامت، از خیرین هم، که همیشه در کنار حوزه سلامت هستند قدردانی نمود و افزود: مردم فهیم خرمدره همیشه در تمامی برنامه‌ها و مشکلات همراه بودند و در این خصوص هم براساس مصوبات ستاد کرونا استان، همکاری‌های لازم را در راستای پیشگیری از بیماری انجام داده‌اند .

رییس بیمارستان بوعلی سینا خرم‌دره نیز در این برنامه اظهار داشت: باتوجه به قدرت بالای سرایت ویروس کرونا و شدیدتر شدن آن، تاکید می‌شود که با استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی، از افزایش بیشتر بیماری پیشگیری کنیم .

دکتر سعید فرهادی با بیان اینکه درحال حاضر بیماران با حال عمومی وخیم‌تر و درگیری ریه مراجعه می‌کنند تصریح کرد: اغلب بیماران میزان اکسیژن بدن‌شان زیر ۸۸ است درحالی که این میزان باید، بالای ۹۷ باشد .

وی افزود: مریض‌های بدحال بستری می‌شوند و اصلا جایی برای بیماران خوشحال نداریم و به این لحاظ بار سی‌تی اسکن در بیمارستان بالا رفته و این دستگاه سی‌تی اسکن هم ۲سال پیش با کمک خیرین و دولت راه‌اندازی شده که در تشخص بیماری کرونا کمک فراوانی می‌کند .
دفعات مشاهده: 40 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر