:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: تقدیر فرمانده سپاه انصارالمهدی عج زنجان از متخصص بیماری‌های عفونی
:: بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان خدابنده
:: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ موارد سرپایی و بستری کرونا به صورت قطره چکانی رو به کاهش است
:: متخصص روانپزشکی؛ دردهای مزمن و پراکنده، گاها در سالمندان نشان‌دهنده افسردگی است
:: تشریح طرح زیست فردی و اجتماعی جدید در شورای اطلاع‌رسانی استان زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پی شهادت رئیس مرکز اورژانس شهرستان خرم‌دره ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/8 |

دکتر پرویز قزلباش طی پیامی شهادت دومین شهید مدافع سلامت استان، حمزه مقدم رییس مرکز اورژانس شهرستان خرم‌دره را تسلیت گفت.

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، "حمزه مقدم" رییس مرکز اورژانس شهرستان خرم‌دره با ۲۰سال سابقه خدمت خالصانه در حوزه سلامت، متاسفانه شامگاه امروز ۸ آبان ماه پس از یک هفته درگیری با بیماری منحوس کرونا، در سن ۴۵ سالگی به جمع شهدای مدافع سلامت کشور پیوست.

در این راستا، دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با صدور پیامی شهادت دومین شهید مداقع سلامت استان، حمزه مقدم رئیس مرکز اورژانس شهرستان خرم‌دره را تسلیت گفت.

متن پیام بدین شرح است.

"انا لله و انا الیه راجعون"

بی‌تردید نام و یاد بلندآوازه شهدای فداکار و بااخلاص خدمت و مدافع سلامت، در اذهان ملت شریف و نجیب و خاطره‌ها ماندگار خواهد بود.

اینجانب شهادت مدافع سخت‌کوش و خستگی‌ناپذیر نظام سلامت استان زنجان، «جناب آقای حمزه مقدم» مسئول مرکز اورژانس شهرستان خرم‌دره را به خانواده بزرگوار آن عزیز سفرکرده، سفیدپوشان فداکار و همکاران عزیزم در اورژانس شهرستان خرمدره، استان و خانواده بزرگ، پرتلاش و بلندهمت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای آن مرحوم، علو درجات، رحمت و مغفرت واسعه الهی، و برای جمیع بازماندگان سلامتی، صبر، شکیبایی و حسن عاقبت امور مسئلت می‌نمایم.

دکتر پرویز قزلباش
 رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان
دفعات مشاهده: 79 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر