Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: حضور آقای دکتر نجات حسینی در ابهر ::

با عنایت به مساعدت و حمایتهای ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زنجان و قائم مقام وزیر در استان جناب آقای دکتر سروری گروه جراحی پلاستیک دانشگاه با کادر مجرب به سرپرستی «آقای دکتر نجات حسینی، فوق تخصص جراحی پلاستیک» جهت ارائه خدمات ترمیم موارد ذیل الذکر به بیماران نیازمند مناطق محروم استان به شهرستان ابهر اعزام و در مورخه 26/10/90 به ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان امدادی ابهر اقدام می نماید.

در صورت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر تماس حاصل فرمائید.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 2835 بار   |   دفعات چاپ: 223 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 64 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >