دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی مورخ 26/3/91 دانشگاه

اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی مورخ 26/3/91 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

در اجرای مفاد رونوشت نامه شماره 2468/209/د مورخ 23/7/91 معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بدینوسیله نتایج آزمون استخدامی مورخ 26/3/91 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زنجان به شرح پیوست اعلام می گردد.

داوطلبان گرامی می توانند نتایج اولیه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی این دانشگاه را که به میزان 5/1 برابر ظرفیت اعلام گردیده مشاهده نموده و افراد مجاز طی روزهای یکشنبه مورخ 30/7/91 لغایت پایان وقت اداری روز پنجشنبه مورخ 4/8/91 با در دست داشتن اصل و تصویر مدارک مشروحه ذیل به مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان (واحد استخدام) واقع در محل بلوار آزادی، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مراجعه نمایند.

- اصل به همراه تصویر آخرین مدرک تحصیلی

- اصل به همراه تصویر کارت ملی

- اصل به همراه تصویر تمام صفحات شناسنامه

- اصل به همراه تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی یا معافیت دائم ( ویژه برادران)

- اصل به همراه تصویر پایان طرح مشمولین خدمت پزشکان و پیراپزشکان (نیروهای طرحی)، اشتغال به طرح و یا معافیت از آن

- اصل به همراه تصویر مدارک دال بر بومی بودن

- مدارک مربوط به سوابق قراردادی

- اصل به همراه تصویر مدارک دال بر ایثارگری، معلولین عادی حسب مورد از مراجع ذیربط

- اصل به همراه تصویر سایر مدارک طبق مفاد آگهی حسب ضرورت

- 4 قطعه عکس 4*3 جدید

تذکرات:

1- مجاز بودن داوطلبین جهت تحویل مدارک هیچگونه تعهدی مبنی بر استخدام ایجاد نخواهد نمود.

2- عدم مراجعه در موعدهای تعیین شده به منزله انصراف از استخدام تلقی خواهد گردید.

3- همراه داشتن اصل کلیه مدارک الزامی است.

4- نتایج اعلام شده اسامی پذیرفته شدگان قطعی نبوده و اسامی 5/1 برابر ظرفیت هر رشته پس از بررسی صحت مدارک به گزینش معرفی خواهند گردید.

5- مقتضی است شرکت کنندگان در صورت داشتن هرگونه اعتراض به نتایج اعلام شده حداکثر تا پنجشنبه مورخ 4/8/91 شخصاً به مدیریت منابع انسانی دانشگاه مراجعه نمایند. به اعتراضاتی که پس از تاریخ مذکور ارائه گردد به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نخواهد شد.

6- هرگونه اطلاع رسانی در خصوص سایر موارد آزمون از طریق همین سایت اعلام می گردد.

جهت مشاهده نتایج آزمون اینجا کلیک نمایید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 9511 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر