Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
بخش‌های اصلی
حوزه ریاست::
میز خدمت::
اخبار مرکز::
گسترش شبکه::
آموزش سلامت::
بهداشت محیط::
بهداشت خانواده::
پیشگیری و مبارزه با بیماریها واگیر دار::
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر::
بهداشت حر فه ای::
مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا::
بهداشت دهان و دندان::
امورداروئی::
مرکز آموزش بهورزی::
سلامت روانی-اجتماعی و اعتیاد::
امور آزمایشگاه و رادیولوژی::
واحد تغذیه ::
جوانان، نوجوانان و مدارس::
امور مالی::
امور اداری::
مراکز بهداشتی و درمانی شهری::
مراکز بهداشتی و درمانی روستایی::
آلبوم تصاویر::
::
تماس با ما

آدرس: خیابان امام خمینی

تلفن: 33360150

نمابر:33329607

ایمیل :zhc@zums.ac.ir

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: عملکرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۱/۱۰/۴ | 

 

 

 

  بهداشت محیط

 

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  تعداد کل موارد موجود : 4165

  موارد بهسازی 1939

  مواد بهداشتی 2226

  اماکن عمومی

  تعداد کل موارد موجود : 2050

  موارد بهسازی : 900

  موارد بهداشتی :1150

  اماکن بین راهی

  تعداد کل موارد موجود : 63

  موارد بهسازی30

  موارد بهداشتی : 33

  تاسیسات آب و فاضلاب

  تعداد کل موارد موجود : 2712

  موارد دارای نقص 1873

 

  تعداد بازدیدهای روتین انجام شده (در ساعات اداری)

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  1388

  اماکن عمومی

  601

  اماکن بین راهی

  19

  تاسیسات آب و فاضلاب

  181

  تعداد بازدیدهای انجام شده طرح تشدید (در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل)

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  172

  اماکن عمومی

  14

  اماکن بین راهی

  5

  تاسیسات آب و فاضلاب

  0

  کنترل روتین آب و مواد غذایی

  (در ساعات اداری)

  تعداد نمونه برداری از مواد غذایی

  55

  مقدار مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده ( kg )

  1381.5

  تعداد کلر سنجی انجام شده از آب آشامیدنی

  تعداد کل موارد 5721

  تعداد موارد نامطلوب : 1107

  تعداد نمونه برداریهای میکروبی از آب آشامیدنی

  تعداد کل موارد228

  تعداد موارد نامطلوب : 41

  تعداد کلرسنجی انجام شده از استخرهای شنا

  تعداد کل موارد: 34

  تعداد موارد نامطلوب :7

  تعداد نمونه برداریهای میکروبی از استخرهای شنا

  تعداد کل موارد 19

  تعداد موارد نامطلوب : 0

  کنترل آب و مواد غذایی در قالب طرح تشدید

  (در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل)

  تعداد نمونه برداری از مواد غذایی

  9

  مقدار مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده ( kg )

  51

  تعداد کلر سنجی انجام شده از آب آشامیدنی

  تعداد کل موارد : 101

  تعداد موارد نامطلوب : 8

  تعداد نمونه برداریهای میکروبی از آب آشامیدنی

  تعداد کل موارد 0

  تعداد موارد نامطلوب : 0

  تعداد کلرسنجی انجام شده از استخرهای شنا

  تعداد کل موارد : 0

  تعداد موارد نامطلوب : 0

  تعداد نمونه برداریهای میکروبی از استخرهای شنا

  تعداد کل موارد : - 0

  تعداد موارد نامطلوب : -0

  برخورد با دستفروشان دوره گرد

  تعداد موارد

  9

 


 

 

  تعداد موارد معرفی متخلف به دادگاه *

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  15

  اماکن عمومی

  1

  اماکن بین راهی

  0

  تعداد مراکز و اماکن غیر بهداشتی تعطیل شده *

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  22

  اماکن عمومی

  4

  اماکن بین راهی

  0

  تعداد مراکز و اماکن بهسازی شده *

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  44

  اماکن عمومی

  25

  اماکن بین راهی

  0

  تعداد مراکز و اماکن بهداشتی شده *

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  45

  اماکن عمومی

  8

  اماکن بین راهی

  0

  تعداد موارد رسیدگی به اخبار مردمی از تخلفات بهداشتی

  مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی

  کل اخبار33

  ** اخبار صحیح19

  اماکن عمومی

  کل اخبار : - 1

  ** اخبار صحیح : 1

  اماکن بین راهی

  کل اخبار : 2

  ** اخبار صحیح 1

  آب و فاضلاب

  کل اخبار : 0

  ** اخبار صحیح : 0

  استخرهای شنا

  کل اخبار : 1

  ** اخبار صحیح : 0

  تعداد افراد شرکت کننده در برنامه در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل (نفر)

  نفر 14

 

  مجموع ساعات غیر اداری اجرای برنامه (ساعت)

  130

 

دفعات مشاهده: 1262 بار   |   دفعات چاپ: 316 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 61 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان