Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: اعضا - مجيد امين زارع ::
:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: دکتر مجيد امين زارع | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
مهارت‌هاي حرفه‌اي
# عنوان مهارت‌ حرفه‌اى تاریخ آغاز فعالیت
1 استخراج و تعیین خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس ها و عصاره های گیاهی در شرایط آزمایشگاه و مدل غذایی
2 آنالیز کيفيت میکروبی و شیمیایی گوشت و فراورده های گوشتی
3 تست های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی نگهدارنده های مواد غذایی در محیط آزمایشگاهی
4 تولید و فرمولاسیون فراورده های گوشتی و کنترل کیفیت آنها
5 مدلینگ تاثیر افزودنی های مواد غذایی بر میکروارگانیسم های بیماریزای مواد غذایی.
6 شیمی مواد غذایی
7 میکروبیولوژی مواد غذایی
:: ::