دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

اعضا - مجید امین زارع


:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: مجید امین زارع | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
مهارت‌هاي حرفه‌اي
# عنوان مهارت‌ حرفه‌اى تاریخ آغاز فعالیت
1 مدلینگ تاثیر افزودنی های مواد غذایی بر میکروارگانیسم های بیماریزای مواد غذایی.
2 استخراج و تعیین خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس ها و عصاره های گیاهی در شرایط آزمایشگاه و مدل غذایی
3 تولید و فرمولاسیون فراورده های گوشتی و کنترل کیفیت آنها
4 آنالیز کيفيت میکروبی و شیمیایی گوشت و فراورده های گوشتی
5 تست های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی نگهدارنده های مواد غذایی در محیط آزمایشگاهی
:: ::
  • کل کاربران ثبت شده: 2758 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 46 کاربر
  • تمام بازدید‌ها: 108514537 بازدید
  • بازدید 24 ساعت قبل: 27033 بازدید

زنجان، میدان آزادی، ابتدای بلوار جمهوری اسلامی، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تلفن : 33420651-9 (024)

info@zums.ac.ir