Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
:: اعضا - مجيد امين زارع ::
:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: دکتر مجيد امين زارع | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
مهارت‌هاي حرفه‌اي
# عنوان مهارت‌ حرفه‌اى تاریخ آغاز فعالیت
1 مدلینگ تاثیر افزودنی های مواد غذایی بر میکروارگانیسم های بیماریزای مواد غذایی. 1392
2 استخراج و تعیین خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس ها و عصاره های گیاهی در شرایط آزمایشگاه و مدل غذایی 1390
3 تست های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی نگهدارنده های مواد غذایی در محیط آزمایشگاهی 1388
4 تولید و فرمولاسیون فراورده های گوشتی و کنترل کیفیت آنها 1389
5 آنالیز کيفيت میکروبی و شیمیایی گوشت و فراورده های گوشتی 1391
6 In vitro antibacterial and antioxidant tests 2008
7 Extraction and determination of antibacterial and antioxidant characteristics of different plant essential oils & extracts In vitro and in food models 2010
8 Modelling the effectiveness of food additive on food born microorganism in defined system 2012
9 Food Chemistry 2010
10 Food Microbiology 2008
11 Chemical and microbial analyses of meat products 2012
12 Sausage formulation and manufacturing 2009
13 شیمی مواد غذایی 1390
14 میکروبیولوژی مواد غذایی 1388
:: ::