Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: اعضا - مجيد امين زارع ::
:: فهرست بخش ها ::
:: ::
:: دکتر مجيد امين زارع | برگشت به صفحه کارنامه علمی | [نسخه ویژه چاپ] ::
دانشجويان تحت راهنمايي
# عنوان مجرى (دانشجو) محل اجرا سال پایان
1 ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس گیاه ارینجیوم در شرایط آزمایشگاهی و اثرات آن بر روی خصوصیات شیمیایی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان سارا بنی خادمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت
2 بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه ارینجیوم در شرایط آزمایشگاهی و اثرات آن بر روی پروفایل میکروبی و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده در گوشت ماهی سپیده میر احمدی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت
3 بررسی اثرات ضدمیکروبی وآنتی اکسیدانی اسانس گیاه پسته کوهی (بنه) بر روی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت ماهی مهدی فتح الهی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت
:: ::