Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: ثبت طغیان بیماری منتقله از آب و غذا ::


موارد الزامی با علامت ستاره (*) مشخص شده‌اند.
تاریخ وقوع طغیان

تاریخ شمسى:

تاریخ خاتمه طغیان

تاریخ شمسى:

محل وقوع
برگزاری مراسم
علائم و نشانه ها
 تب
 تشنج
 تهوع
 کاهش هوشیاری
 استفراغ
 درد شکم/دل پیچه
 اسهال
 اسهال خونی
 ضعف/بیحالی
 درد عضلانی/مفاصل
 دوبینی
تقسیمات کشوری - بخش
تقسیمات کشوری - شهر/دهستان
تقسیمات کشوری - روستا
تقسیمات دانشگاهی- مرکز خدمات جامع سلامت
تقسیمات دانشگاهی - خانه بهداشت /پایگاه سلامت
آدرس محل وقوع طغیان
اطلاعات جمعیتی - تعداد در معرض خطر
اطلاعات جمعیتی - تعداد مبتلایان
اطلاعات جمعیتی - تعداد بستری شدگان
اطلاعات جمعیتی - تعداد افراد فوت شده
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - متولی آبرسانی
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - نوع تصفیه آب
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - نوع گندزدایی آب
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - ریسک سامانه آبرسانی
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - دفع فاضلاب
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - لوله کشی آب
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - تعداد چاه
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - تعداد چشمه
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - تعداد قنات
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - تعداد رودخانه
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - تعداد سد
اطلاعات وضعیت آب و فاضلاب - درصد دسترسی به توالت بهداشتی
درصد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بهداشتی
تعداد موارد مطلوب کلرسنجی یک هفته قبل از وقوع طغیان
تعداد موارد صفر کلرسنجی یک هفته قبل از وقوع طغیان
تعداد موارد نامطلوب کلرسنجی یک هفته قبل از وقوع طغیان
تعداد موارد مطلوب کلرسنجی در طول طغیان
تعداد موارد صفر کلرسنجی در طول طغیان
تعداد موارد نامطلوب کلرسنجی در طول طغیان
تعداد موارد مطلوب میکروبی آب یک ماه قبل از وقوع طغیان
تعداد موارد نامطلوب میکروبی آب یک ماه قبل از وقوع طغیان
تعداد موارد مطلوب میکروبی آب در طول طغیان
تعداد موارد نامطلوب میکروبی آب در طول طغیان
تعداد موارد مطلوب نمونه مواد غذایی سه ماه قبل از وقوع طغیان
تعداد موارد نامطلوب نمونه مواد غذایی سه ماه قبل از وقوع طغیان
عامل بیماری زای بررسی شده
تعداد موارد مثبت نمونه انسانی
تعداد موارد منفی نمونه انسانی
تعداد موارد فاقد نتیجه نمونه انسانی
رویدادهای مخاطره آمیز در بررسی تأمین آب و غذا
اقدامات کنترلی به عمل آمده در زمان طغیان در بررسی تأمین آب و غذا
اقدامات اصلاحی پیشنهادی در بررسی تأمین آب و غذا
آیا بررسی اپیدمیولوژیک انجام شده است؟
درصورت بررسی اپیدمیولوژیک عامل خطر کدام است؟
عوامل خطر احتمالی
عوامل خطر احتمالی (ادامه)
نام عامل خطر احتمالی
اطلاعات نهایی-رویداد مخاطره آمیز ایجاد طغیان
اطلاعات نهایی-منبع احتمالی ایجاد طغیان
نام و نام خانوادگی تکمیل کننده