دوره 7، شماره 16 - ( 9-1393 )                   جلد 7 شماره 16 صفحات 85-93 | برگشت به فهرست نسخه ها

sabet A, seyf M H, rastegar A, talebi S. Tend to use and utilization of information technology among students of Shiraz University of Medical Sciences School of Management path analysis model to identify factors affecting. J Med Educ Dev. 2014; 7 (16) :85-93
URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-273-fa.html
ثابت عباس، صیف محمد حسن، رستگار احمد، طالبی سعید. تمایل به استفاده و بکارگیری از فناوری اطلاعات در بین دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز: ارائه الگوی تحلیل مسیر برای شناسایی عوامل موثر . مجله توسعه آموزش در علوم پزشكي. 1393; 7 (16) :85-93

URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-273-fa.html

دانشگاه پیام نور شیراز
چکیده:   (13874 مشاهده)
زمینه و هدف: در محیط های آموزش پزشکی قصد استفاده از فناوری و پذیرش آن در بین دانشجویان بسیار حیاتی است. این مطالعه به شناسایی عوامل مؤثر بر قصد استفاده و بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در بین داشجویان علوم پزشکی می پردازد. روش بررسی: این مطالعه توصیفی- همبستگی روی 120 نفر( دختر و پسر) از دانشجویان دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز که بصورت تصادفی انتخاب شدند. جهت بررسی عوامل موثر بر قصد استفاده از فناوری از پنج پرسشنامه قصد استفاده از فناوری،درک سهولت استفاده از فناوری و درک از سودمندی استفاده از فناوری ،لذت طلبی وکاربردی بودن سیستم فناوری استفاده گردید. برای بررسی تحلیل از آمارهای توصیفی و آزمون های ضریب همبستگی، تحلیل مسیر و شاخص های نیکویی برازش با استفاده از نرم افزارهای lisrel8.5,spss18 استفاده گردید. یافته ها: تمامی متغیر های موثر بر قصد استفاده از فناوری توسط دانشجویان علوم پزشکی در قالب مدل مفهومی تحقیق مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت مدل مفهومی با شاخص های نکویی برازش مورد بررسی و تایید قرار گرفت. نتیجه گیری: در قصد استفاده از فناوری توسط دانشجویان علوم پزشکی متغیرهای بسیاری تاثیرگذارند که تعدادی از آنان مورد بررسی قرار گرفت.نتایج تحلیل مسیر نشان می دهد که سهولت ادراک شده و لذت طلبی به ترتیب بیشترین اثر را بر قصد استفاده از فناوری را دار می باشند.
موضوع مقاله: عمومی
دریافت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۷ | پذیرش: ۱۳۹۳/۵/۱۲ | انتشار: ۱۳۹۳/۱۰/۱

ارسال پیام به نویسنده مسئول

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله توسعه آموزش می باشد.