دوره 3، شماره 4 - ( (بهار و تابستان 89) 1389 )                   جلد 3 شماره 4 صفحات 1-6 | برگشت به فهرست نسخه ها

Aghvami M. Satisfaction Nursing Students' of Internship at Zanjan Medical University 138. J Med Educ Dev. 2010; 3 (4) :1-6
URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-33-fa.html
اقوامی مژگان السادات. رضایت دانشجویان پرستاری ازکارورزی عرصه در دانشگاه علوم پزشکی زنجان سال 1389. مجله توسعه آموزش در علوم پزشكي. 1389; 3 (4) :1-6

URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-33-fa.html

دانشگاه علوم پزشکی زنجان
چکیده:   (31512 مشاهده)
file:///C:DOCUME~1DEAR-U~1LOCALS~1Tempmsohtml1�1clip_filelist.xml" > Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

زمینه و هدف: یکی از رسالت‌های دانشکده‏های پرستاری، توانمندسازی دانشجویان، جهت پذیرش نقش‌های خطیر حرفه‌ی پرستاری است عملکرد پرستاری در بالین، باید تلفیقی از دانش نظری و عملی باشد، تا از ایجاد فاصله بین آموزش نظری و آموزش عملی جلوگیری نماید به همین منظور مطالعه‌ی حاضر با هدف بررسی رضایت دانشجویان پرستاری از کارورزی در عرصه انجام گردید.

روش بررسی: در این مطالعه از روش توصیفی- مقطعی و پرسشنامه پنج نقطه‌ای لیکرت استفاده گردید. نمونه‌ها به صورت سرشماری از 150 دانشجوی پرستاری ترم 7 و 8 در دانشکده‌های پرستاری و مامایی زنجان و ابهر انتخاب شدند. اطلاعات فردی و پاسخ 33 سوال در مورد آموزش‌های تئوری و بالینی- همکاری پرسنل پرستاری در بخش‌های مختلف بالینی در پرسشنامه ثبت گردید. به منظور تجزیه و تحلیل داده‌ها از بسته‌ی آماری علوم اجتماعی آزمون‌های آماری T، کای دو، پیرسون استفاده گردید.

یافته‌ها: اکثریت دانشجویان از میزان آمادگی علمی و تبحر بالینی در کارورزی عرصه رضایتی متوسط تا خوب داشتند. از میزان واحد ارایه شده با توجه به بخش‌های بالینی مختلف وانطباق آموزش‌های بالینی و طرح درس مربوطه به میزان رضایتی خوب ودر پاسخ به زمان ساعات کارورزی میزان رضایت‌شان متوسط بود. میزان انطباق اهداف آموزش بالینی و تئوری و محتوای دروس نظری را در حد متوسط ارزیابی کردند و از همکاری پرسنل بالینی با آموزش پرستاری اظهار رضایت کرده بودند.

نتیجه گیری: همسان سازی زمانی و محتوایی دروس نظری و عملی، گردشی نمودن ساعات کارورزی و جذب انگیزه‌ی همکاری در پرسنل درمانی در ارتقای کیفیت و خدمات رسانی آموزشی و بالینی به مددجویان تاثیر گذار خواهد بود.

نوع مطالعه: پژوهشي اصیل |
دریافت: ۱۳۹۰/۱/۳۱

ارسال پیام به نویسنده مسئول

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله توسعه آموزش می باشد.