دوره 4، شماره 6 - ( 7-1390 )                   جلد 4 شماره 6 صفحات 1-9 | برگشت به فهرست نسخه ها

tagharrobi Z, Fakharian E, mirhoseini F, rasoulinejad S A, akbari H, ameli H. Prediction of academic performance in the students of operation room major at Kashan university of Medical Sciences (Kaums). J Med Educ Dev. 2011; 4 (6) :1-9
URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-45-fa.html
تقربی زهرا، فخاریان اسماعیل، میرحسینی فخرالسادات، رسولی نژاد سیداصغر، اکبری حسین، عاملی حسین. پیش بینی عملکرد تحصیلی در دانشجویان رشته اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی کاشان. مجله توسعه آموزش در علوم پزشكي. 1390; 4 (6) :1-9

URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-45-fa.html

دانشگاه علوم پزشکی کاشان
چکیده:   (16959 مشاهده)
زمینه و هدف: شناسایی عوامل موثر بر وضعیت تحصیلی از اهمیت ویژه برخوردار است. با توجه به تناقضات موجود در ارتباط با عوامل تاثیرگذار، مطالعه ای با هدف شناسایی عوامل پیش بینی کننده وضعیت تحصیلی بر روی کلیه دانش آموختگان رشته اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام شد. روش بررسی: در این مطالعه مقطعی کلیه دانش آموختگان رشته اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال 1371 تا انتهای 1382 (230 نفر) به صورت سرشماری انتخاب شدند. پرسشنامه ای مشتمل بر اطلاعات دموگرافیک، معیارهای پذیرش، پیشینه و وضعیت تحصیلی دانش آموخته مورد استفاده قرار گرفت. اطلاعات با استفاده از آنالیز رگرسیون لجستیک تک متغیره و چند متغیره تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: آنالیز تک متغیره نشان داد استفاده از سهمیه های خاص(88/3 OR= ،044/0 p=) و معدل دیپلم پایین بر عملکرد تحصیلی تاثیر منفی دارند. رگرسیون لجستیک چندمتغیره نیز معدل دیپلم را به عنوان قویترین عامل پیش بینی کننده عملکرد تحصیلی معرفی نمود؛ این آنالیز نشان داد به ازاء افزایش هر نمره در معدل دیپلم احتمال موفقیت در تحصیل 5/24% افزایش می یابد. نتیجه گیری: با توجه به تاثیر معدل دیپلم بر عملکرد تحصیلی، لحاظ نمودن اهمیت معدل دیپلم در پذیرش دانشجو و تجدیدنظر در آرایش ترمی دروس دانشجویانی که معدل دیپلم مطلوبی ندارند؛ پیشنهاد میشود.
نوع مطالعه: پژوهشي اصیل | موضوع مقاله: عمومی
دریافت: ۱۳۹۰/۴/۴ | پذیرش: ۱۳۹۰/۵/۱۷

ارسال پیام به نویسنده مسئول

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله توسعه آموزش می باشد.