دوره 4، شماره 6 - ( 7-1390 )                   جلد 4 شماره 6 صفحات 43-47 | برگشت به فهرست نسخه ها

ghojgh D, jahanian E, tatar M. A study of the interns, viewpoints about biochemistry course contents to meet their clinical requirements . J Med Educ Dev. 2011; 4 (6) :43-47
URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-50-fa.html
قوجق دردی، جهانیان ایمان، تاتار محسن. دیدگاه دانشجویان اینترن دانشگاه علوم پزشکی بابل بر نقش درس بیوشیمی در دستیابی به اهداف بالینی. مجله توسعه آموزش در علوم پزشكي. 1390; 4 (6) :43-47

URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-50-fa.html

دانشیار علوم پزشکی بابل
چکیده:   (10996 مشاهده)
چکیده زمینه و هدف : ارزیابی نقش درس بیوشیمی از نکته نظر دانشجویان اینترن ممکن است درشناسایی نکات ضعف و امکان اصلاح آن را فراهم کند. هدف اصلی این مطالعه ارزیابی نقش درس بیوشیمی از دیدگاه دانشجویان پزشکی در دستیابی به اهداف بالینی است. روش بررسی :این مطالعه توصیفی در سالهای 1389 و 1390 در دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد.پرسشنامه در رابطه با سرفصل های درس بیوشیمی ،دانشجویان پزشکی تهیه شد وسپس توسط دانشجویان اینترن تکمیل گردید. به عبارت دیگر ، پرسشنامه برای دانشجویان دوره اینترن تهیه شد. دانشجویان برای دریافت پرسشنامه بطور راندوم انتخاب شدند ونقش درس بیوشیمی توسط آنان ارزیابی گردید. همه دانشجویان انتخاب شده به پرسشنامه پاسخ دادند و پس از تکمیل پرسشنامه را عودت دادند. سپس اطلاعات بدست آمده توسط SPSS مدل 16 ارزیابی شد. یافته ها :از 27 پرسشنامه مربوط به درس بیوشیمی ، تعداد 27 پرسشنامه تکمیل شد وبه 100% سوالات توسط پاسخ دهندگان پاسخ داده شد. سپس درصد فراوانی پاسخ دانشجویان محاسبه شد . نتیجه گیری :دانشجویان نشان دادند که درس بیوشیمی فعلی نیاز های دانشجویان را برای دست یابی به اهداف بالینی تامین نمی کند. نتایج حاصل نشان داد که درس بیوشیمی برای مفید بودن نیاز به بازنگری دارد .
متن کامل [PDF 174 kb]   (2009 دریافت)
نوع مطالعه: پژوهشي اصیل | موضوع مقاله: تخصصی
دریافت: ۱۳۹۰/۵/۴ | پذیرش: ۱۳۹۰/۵/۱۷ | انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۹

ارسال پیام به نویسنده مسئول

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه توسعه آموزش می باشد.