دوره 4، شماره 7 - ( 11-1390 )                   جلد 4 شماره 7 صفحات 26-30 | برگشت به فهرست نسخه ها

basir shabestari S, sarchami R, shirinbak I, sefidi F. valuation of the effect of the Workshop on drug prescription for oral disease for dental students of Qazvin University of Medical Sciences during 2010-11. J Med Educ Dev. 2012; 4 (7) :26-30
URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-54-fa.html
بصیرشبستری سمیرا، سرچمی رامین، شیرین بک ایمان، سفیدی فاطمه. بررسی تاثیر آموزش کارگاهی نسخه نویسی در بیماریهای دهان و دندان دردانشجویان دندانپزشکی قزوین در سال 89-1388. مجله توسعه آموزش در علوم پزشكي. 1390; 4 (7) :26-30

URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-54-fa.html

دانشگاه علوم پزشکی زنجان
چکیده:   (19915 مشاهده)
مقدمه: کارگاه ، روش آموزشی مبتنی بر حل مسئله میباشد.تغییر عادات ناصحیح مشکل است بنابراین آموزش درست، مهم است. هدف این تحقیق ارزیابی تاثیر آموزش کارگاهی نسخه نویسی در دانشجویان دندانپزشکی قزوین بود. مواد و روس بررسی: جهت سنجش آگاهی دانشجویان در زمینه نسخه نویسی، پس از انجام مطالعه پایلوت، پرسشنامه ای پایا و روا طراحی نمودیم و آنرا قبل و یک ماه پس از برگزاری کارگاه، در اختیار 73 نفر از دانشجویان قرار دادیم.داده ها توسط آزمون تی تجزیه تحلیل آماری شدند. یافته ها: مقادیر آلفا کرونباخ قبل و بعد برگزاری کارگاه، تفاوت معنی داری در زمینه کیفیت نسخه نویسی نشان دادند. بحث: چالش در آموزش نسخه نویسی این است که آموزشهای موجود، بر اصول پایه فارماکولوژی متمرکزند. نتایج و نتیجه گیری:کارگاه مذکور در کیفیت نسخه نویسی دانشجویان ، موثربود. بنابراین با طراحی کارگاهها و بکارگیری روشهای تدریس نوین، مشکلات مربوط به روشهای آموزشی حل میشود.
موضوع مقاله: تخصصی
دریافت: ۱۳۹۰/۶/۳ | پذیرش: ۱۳۹۰/۸/۲۳

ارسال پیام به نویسنده مسئول

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله توسعه آموزش می باشد.