دوره 4، شماره 7 - ( 11-1390 )                   جلد 4 شماره 7 صفحات 44-53 | برگشت به فهرست نسخه ها

Alipour M, Gangkhani M, Eskandari M, Rostami A, Tajkey J, Jafari M R. Internal evaluation of Department of Physiology and Pharmacology of Zanjan University of Medical Sciences in 2009. J Med Educ Dev. 2012; 4 (7) :44-53
URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-57-fa.html
علیپور محسن، گنج خانی مهین، اسکندری مهدی، رستمی علی، تاج کی جواد، جعفری محمد رضا. ارزیابی درونی گروه آموزشی فیزیولوژی فارماکولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سال 1388. مجله توسعه آموزش در علوم پزشكي. 1390; 4 (7) :44-53

URL: http://zums.ac.ir/edujournal/article-1-57-fa.html

چکیده:   (18418 مشاهده)
چکیده زمینه و هدف: از آنجا که ارزیابی درونی از جمله ساز و کارهای بهبود کیفیت می باشد، دانشگاه ها باید خود را مورد ارزیابی قرار داده و شرایط ارتقاء مستمر کیفیت خود را فراهم آورند. با توجه به این موضوع، گروه فیزیولوژی و فارماکولوژی دانشکده پزشکی زنجان در راستای نیل به اهداف آموزشی و پژوهشی مطلوب برای اولین بار به این امر مهم اقدام نمود. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی و مقطعی، بر اساس الگوی ارزیابی درونی، ملاک های مورد ارزیابی در گروه شامل: الف) اهداف گروه، مدیریت و تشکیلات، ب) اعضای هیات علمی، ج) دوره های آموزشی و برنامه های درسی مورد اجرای گروه و فرآیند یاد دهی و یادگیری و د ) دانشجویان بودند که برای هر یک از ملاک های فوق مجموعه ای از نشانگرها در نظر گرفته شد سپس داده ها از طریق فرم های اطلاعاتی و پرسش نامه ها گردآوری و بر اساس متغیر های اصلی طبقه بندی گردید و با استفاده از آزمون های آماری داده های کیفی و مقیاس لیکرت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: در مجموع نتایج حاصل از ارزیابی درونی نشان داد که وضعیت گروه فیزیولوژی و فارماکولوژی دانشکده پزشکی زنجان در سطوح چهار گانه ی ذکر شده در سطح نسبتا مطلوب قرار دارد. نتیجه گیری: بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه به نظر می رسد نقاط ضعفی در گروه وجود دارد که با انجام ارزیابی درونی آشکار گردید و برای بهبود وضعیت گروه در آینده می توان با برنامه ریزی و اتخاذ تصمیم های درست و پشتیبانی مسئولین مربوطه آن موارد را برطرف نمود.
نوع مطالعه: پژوهشي اصیل | موضوع مقاله: تخصصی
دریافت: ۱۳۹۰/۶/۱۶ | پذیرش: ۱۳۹۰/۹/۲۱

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله توسعه آموزش می باشد.