[صفحه اصلی ]     [ English ]  
:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
مدیر عامل ::
معاونت آموزش و سلامت::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
::
تحول نظام سلامت

تحول نظام سلامت

نتایج ارزیابی نظرسنجی ها

..

AWT IMAGE

موضوعات استراتژیک مرکز

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
خبرنامه مرکز (همت)

همت شماره 5

خبرنامه داخلی مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی


 همت شماره 4

AWT IMAGE


همت شماره 3

 AWT IMAGE


 همت شماره 2

AWT IMAGE


 همت شماره 1

AWT IMAGE


 

..
پایگاه های سلامت

MED TUBE

مشاوره پزشکی

MEDlib

Heaith news

مگیران

..

BMI

AWT IMAGE

:: نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۵ | 

نوشیدنی فوق العاده برای روزهای سرد زمستانی+ دستور العمل
خرید نوشیدنی های خوش طعم و بسته بندی شده از فروشگاه ها کار آسانی است اما می توان با صرف اندکی وقت و حوصله مقوی ترین نوشیدنی ها برای حفظ سلامت بدن را درست کرده آن را همه جا به همراه داشت.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، حفظ میزان آب مورد نیاز بدن بویژه در فصول سرد سال بسیار اهمیت دارد، بر همین اساس کارشناسان توصیه می کنند افراد حتماً در طول روز به میزان کافی مایعات بنوشند تا دچار کم آبی نشوند.

اما تنها نوشیدن آب، قهوه یا چای سبزنمی تواند تمامی نیاز بدن به مایعات را برطرف کند و شما برای حفظ سلامت بدن به یک رژیم پرتنوع از مایعات نیاز دارید، یکی از برترین نوشیدنی ها انواع مایعات از جمله شیر یا دوغ است اما می توانید شیر های غیر لبنی هم درست کنید و به عنوان نوشیدنی در طی روز از مصرف آنها لذت ببرید.

یکی از برترین شیرهای گیاهی شیر بادام، فندق و شیر پسته است، برای درست کردن این شیر ها به لبنیات نیاز ندارید بلکه تنها مقدار کافی دانه های آجیل را در آب خیس کرده و پس از گذشت حدود ۸ الی ۹ ساعت آب را تخلیه کرده دانه ها را به دقت بشویید، سپس آنها را به همراه مقداری خرما که باز براساس مقدار مورد علاقه شما است و مقداری آب در مخلوط کن ریخته هم بزنید تا به یک محلول یکدست تبدیل شود.

در نهایت برای استفاده از این شیر پر خاصیت محلول را ازصافی عبور داده تا به یک محلول روان تبدیل شود، برای افزودن طعم بهتر می توانید به این شیر گیاهی دانه های هل، زعفران یا پودر نارگیل را اضافه کنید.

پس از خنک شدن در یخچال این محلول آماده استفاده است و می توانید آن را به مدت ۵ روز در یخچال نگهداری کنید، همچنین می توانید از این ماده خوش طعم به عنوان یک نوشیدنی مقوی استفاده کنید و در کنار انجام کارهای روزانه برای حفظ سلامت بدن از آن بنوشید.

دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
آدرس: زنجان – جاده گاوازنگ – مرکز آموزش درمانی آیت اله موسوی .... شماره تماس: 33130000-024 .... دورنگار: 33131203-024 .... آدرس پست الکترونیکی: mousavihospital@zums.ac.ir