[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
مدیر عامل ::
معاونت آموزش و سلامت::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
::
تحول نظام سلامت

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
خبرنامه مرکز (همت)

همت شماره 5

خبرنامه داخلی مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی


 همت شماره 4

AWT IMAGE


همت شماره 3

 AWT IMAGE


 همت شماره 2

AWT IMAGE


 همت شماره 1

AWT IMAGE


..
پایگاه های سلامت

MED TUBE

مشاوره پزشکی

MEDlib

Heaith news

مگیران

..

AWT IMAGE

AWT IMAGE

:: این سالاد دشمن سرماخوردگیست! ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۳ | 

این سالاد دشمن سرماخوردگیست!
سالاد شلغم و هویج سالادی جدید و خوشمزه است که با شلغم خام آماده می شود. با امتحان این سالاد، از طعم خوب و آبدار شلغم، آنهم به صورت خام شگفت زده خواهید شد.
 
سالاد شلغم و هویج سالادی جدید و خوشمزه است که با شلغم خام آماده می شود.

 با امتحان این سالاد، از طعم خوب و آبدار شلغم، آنهم به صورت خام شگفت زده خواهید شد. این سالاد در کمترین زمان آماده می شود و بدلیل خواص بیمشار شلغم، سالادی بسیار مقوی و مفید برای فصل زمستان است.

مواد لازم:

        شلغم ۳ عدد متوسط
        هویج ۳ عدد متوسط
        جعفری خرد شده ۱/۲ فنجان
        مغز تخمه کدو(اختیاری) ۱/۲ فنجان
        آب لیموی تازه یک نصف
        روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
        نمک به میزان دلخواه


طرز تهیه:

شلغم ها و هویج ها را پوست بگیرید و درشت رنده کنید. جعفری ها را نیز خرد کنید و همراه با شلغم و هویج داخل کاسه بریزید. آب نصف یک لیمو ترش را روی سالاد بچلانید. سپس 2 قاشق روغن زیتون به سالاد اضافه کنید. مغز تخمه کدو را روی سالاد بریزید و سالاد را هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. به میزان دلخواه نمک اضافه کنید و این سالاد جدید و خوش طعم را نوش جان کنید.

نکته:

این سالاد را می توانید تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنید؛ اما دقت داشته باشید که رنگ شلغم ها به مرور زمان کمی زرد می شود. بنابراین اگر ظاهر و رنگ سالاد برایتان اهمیت دارد سالاد را بلافاصله قبل از سرو آماده کنید.
منبع: شفا آنلاین

دفعات مشاهده: 112 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
آدرس: زنجان – جاده گاوازنگ – مرکز آموزش درمانی آیت اله موسوی .... شماره تماس: 33130000-024 .... دورنگار: 33131203-024 .... آدرس پست الکترونیکی: mousavihospital@zums.ac.ir