[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
مدیر عامل ::
معاونت آموزش و سلامت::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
::
تحول نظام سلامت

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
خبرنامه مرکز (همت)

همت شماره 5

خبرنامه داخلی مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی


 همت شماره 4

AWT IMAGE


همت شماره 3

 AWT IMAGE


 همت شماره 2

AWT IMAGE


 همت شماره 1

AWT IMAGE


..
پایگاه های سلامت

MED TUBE

مشاوره پزشکی

MEDlib

Heaith news

مگیران

..

AWT IMAGE

AWT IMAGE

:: از تخم مرغ و فوائد آن غفلت نکنید! ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۸ | 

از تخم مرغ و فوائد آن غفلت نکنید!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 بالاخره برخی دانشمندان در مطالعات مختلف دریافتند تخم مرغ نه تنها نباید از برنامه غذایی حذف گردد بلکه می توان آن رایک غذای مفید درنظر گرفت.
 
به گفته محققان تخم مرغ حاوی ارزش غذایی زیاد ، پروتئینی با کیفیت عالی ، کم کالری و کم چرب است. دکتر پاتریشیا کندال متخصص تغذیه در دانشگاه کلرادو می گوید نباید تخم مرغ به لحاظ داشتن کلسترول از برنامه غذایی حذف شود.
 
در هرم غذایی این ماده به عنوان بخشی از گروه غذایی سرشار از پروتئین و در رده موادی مانند گوشت ، ماکیان ، ماهی و حبوبات خشک قرارمی گیرد.
 
بر اساس توصیه انجمن قلب آمریکا مصرف روزانه یک تخم مرغ قابل قبول است اما باید کلسترول موجود درآن را با سایر غذاها یی که طی روز مصرف می شود در نظر گرفت.
مبتلایان به بیماری های قلبی ، دیابت یا کسانی که سطوج کلسترول بد (LDL) خونشان بالاست باید مقادیر کمتر یا تخم مرغ های کوچکتررا مصرف کنند که کلسترول کمتری دارند.
یک تخم مرغ بزرگ کمتر از 4 درصد دریافت کالری روزانه شخصی که در روز 2000 کالری می گیرد را در بر می گیرد.
 
همچنین شامل 10 درصد پروتئین توصیه شده روازنه برای هر فرد ، آهن ارزشمند ، ویتامین های گروه B شامل فولات که مصرف آن برای زنان باردار توصیه شده و املاح معدنی می باشد.
 
نشان داده شده کسانی که تخم مرغ می خورند ژیم غذایی بهتری دارند و بنا به نظر دانشمندان علت این است که این افراد تمایل به خوردن صبحانه بویژه تخم مرغ دارند. تخم مرغ دارای هر دو گروه چربی و پروتئن است و این دو احساس پربودن را به فرد می دهند.
 
البته نگرانی هایی در باره برخی بیماری های ناشی از مواد غذایی که با تخم مرغ ارتباط دارند همواره وجود اشته است. برای مثال یک عدد از هر بیست هزار تخم مرغ ممکن است آلوده به باکتری سالمونلا باشد.
 
این باکتری می تواند باعث ناراحتی شدید روده شود. پختن تخم مرغ بطور کامل در آب جوش این مشکل را بر طرف می کند. از نکات مهم درباره تخم مرغ نگه داری در یخچال و مصرف آن بلافاصله پس از پخت است. زرده آن باید کامل و شکل سالمی داشته باشد.
 
بهتر است سالمندان و افراد ی که سیستم ایمنی تضعیف شده ای دارند در خوردن تخم مرغ احتیاط بیشتری داشته باشند. به هرحال متخصصان امر تغذیه می گویند فوائد تخم مرغ از مضراتش بیشتر است. این فوائد علاوه بر ارزش غذایی شامل آماده شدن آسان ، مدت نگهداری نسبتا طولانی در یخچال ، قیمت تقریبا ارزان و خوشمزگی این ماده غذایی است.
 
حتی سالمندانی که مشکل متابولیک خاصی ندارند و کلسترول خونشان یز بالا نیست هم از نظرجویدن راحت و هم به لحاظ محتوای پروتئینی اش مفید است.
 
این روزها انواع مختلفی از تخم مرغ عرضه می شود. برخی انواع آن کلسترول کمتری دارند. تولید این تخم مرغ ها از طریق تغذیه مرغ ها با غذاهای گیاهی و روغن هایی مانند روغن کانولاست. یک تخم مرغ بزرگ می تواند حاوی 300 میلی گرم کلسترول باشد و این نوع تغذیه مرغ می تواند میزان کلسترول را به 200 میلی گرم کاهش دهد.
 
تخم مرغ های امگا – سه نیز تهیه شده اند که برای تولید شان مرغ ها با هدف افزایش محتوای اسیدهای امگا – سه در تخم مرغ با روغن بذر کتان ، روغن ماهی و جلبک دریای تغذیه می شوند. تخم مرغ قهوه ای ، بژ، حتی خاکستری یا بنفش کمرنگ نیز در حال حاضر تولید شده است.

دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
آدرس: زنجان – جاده گاوازنگ – مرکز آموزش درمانی آیت اله موسوی .... شماره تماس: 33130000-024 .... دورنگار: 33131203-024 .... آدرس پست الکترونیکی: mousavihospital@zums.ac.ir