[صفحه اصلی ]     [ English ]  
:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
مدیر عامل ::
معاونت آموزش و سلامت::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
::
تحول نظام سلامت

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
خبرنامه مرکز (همت)

همت شماره 5

خبرنامه داخلی مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی


 همت شماره 4

AWT IMAGE


همت شماره 3

 AWT IMAGE


 همت شماره 2

AWT IMAGE


 همت شماره 1

AWT IMAGE


..
پایگاه های سلامت

MED TUBE

مشاوره پزشکی

MEDlib

Heaith news

مگیران

..

AWT IMAGE

AWT IMAGE

:: مرغ‌هایی با وزن بالاتر از ۲ کیلو را نه بخرید نه بخورید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۱ | 

مرغ‌هایی با وزن بالاتر از ۲ کیلو را نه بخرید نه بخورید
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 ضریب افزایش چربی در حفره‌های شکمی و پوست و افت لاشه و به طور کلی افزایش ضایعات در مرغ‌های بالای ۲ کیلوگرم بشدت بالا می‌رود و مردم پول خود را بابت ضایعات دور ریختنی می‌پردازند.
 
یک مدیر جهاد کشاورزی گفت: مردم باید از خرید و مصرف گوشت مرغ بزرگ‌جثه و با وزن بالای دو کیلوگرم خودداری کنند و خرید مرغ‌هایی با اندازه کوچکتر و وزن کمتر از ۲ کیلو باید به یک مطالبه و خواست عمومی تبدیل شود.
 
مرغ‌هایی با وزن بالاتر از ۲ کیلو را نه بخرید نه بخورید
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دیواندره با اشاره به اینکه خوشبختانه در استان کردستان هیچ موردی از بیماری آنفلوآنزای پرندگان مشاهده نشده، افزود: در تمام دنیا مرغ با وزن ۱/۲ تا ۱/۸کیلوگرم تولید و عرضه می شود اما متاسفانه در ایران به دلایل مختلف از جمله توزیع مرغ کوپنی به صورت دانه‌ای، عدم برنامه ریزی و اراده قوی در جامعه و نبود زیر ساخت‌های صنعت مرغ داری، مردم به سمت مرغ سنگین وزن هدایت شده است.
 
حمیدرضا وزیری ادامه داد: مصرف مرغ سبک وزن دارای مزایای زیادی برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان است که افزایش ضریب تبدیل و افزایش ضریب کارایی واحدهای مرغداری برای تولیدکنندگان و از طرفی افزایش کیفیت بهداشتی مرغ، حداقل افت لاشه، خوش طعمی و لذیذ بودن و امکان تنوع غذایی کاملا به سود مردم است.
 
وی تاکید کرد: ضریب افزایش چربی در حفره‌های شکمی و پوست و افت لاشه و به طور کلی افزایش ضایعات در مرغ‌های بالای ۲ کیلوگرم بشدت بالا می‌رود و مردم پول خود را بابت ضایعات دور ریختنی می‌پردازند.
 
وزیری از طرح و برنامه پلکانی کاهش وزن و سن کشتار مرغ در کشور و استان دفاع کرد و از مردم خواست با مصرف مرغ سایز مناسب، در راستای سلامت تغذیه، بهداشت و کمک به صنعت مرغداری و اقتصاد خود کمک کنند.

دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
آدرس: زنجان – جاده گاوازنگ – مرکز آموزش درمانی آیت اله موسوی .... شماره تماس: 33130000-024 .... دورنگار: 33131203-024 .... آدرس پست الکترونیکی: mousavihospital@zums.ac.ir