[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
مدیر عامل ::
معاونت آموزش و سلامت::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
::
تحول نظام سلامت

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
خبرنامه مرکز (همت)

همت شماره 5

خبرنامه داخلی مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی


 همت شماره 4

AWT IMAGE


همت شماره 3

 AWT IMAGE


 همت شماره 2

AWT IMAGE


 همت شماره 1

AWT IMAGE


..
پایگاه های سلامت

MED TUBE

مشاوره پزشکی

MEDlib

Heaith news

مگیران

..

AWT IMAGE

AWT IMAGE

:: توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام نوروز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۴ | 

توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام نوروز
کاهش مصرف قند، نمک و چربی گامی موثر به سوی سلامتی
 
کارشناس نظارت بر مواد غذایی گفت: برای کاهش مصرف نمک و بهبود غذا بهتر است به جای نمک از سبزی‌های تازه و معطر مانند ترخون و شوید، سیر، لیموترش و آب نارنج استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، ماریا قادری فرح، کارشناس نظارت بر مواد غذایی در خصوص پیشگیری از بیماری های ناشی از نمک، قند، شکر و چربی درایام نوروز گفت: برای کاهش مصرف نمک و برای بهبود غذا بهتر است به جای نمک از سبزی‌های تازه و معطر مانند ترخون و شوید، سیر، لیموترش،آب نارنج، آویشن، و ... استفاده شود.
وی افزود: توصیه می‌شود مصرف مواد غذایی شور مانند آجیل شور، انواع فراورده‌های غلات حجیم شده (پفک)، چوب شور، چیپس، خیار شور، و انواع سبزیجات شور مانند کلم شور و ماهی دودی کم شود و از مصرف غذاهای فرایند شده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر پرهیز و از پنیر و دوغ کم‌نمک در برنامه غذایی روزانه استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: در میان‌وعده‌ها از میوه‌های تازه یا بیسکویت‌های سبوس‌دار به جای کیک‌ها و شیرینی‌های تر که پرچرب و شیرین هستند، استفاده کنید.  مصرف نوشابه‌های گازدار و آب‌میوه‌های صنعتی را کاهش داده و به جای آن آب، دوغ کم‌نمک و آب‌میوه‌های تازه بنوشید. همراه با چای از 3یا2 عدد توت خشک یا کشمش به جای قند و شکر استفاده کنید و در میهمانی‌ها و پیک‌نیک‌ها و یا مسافرت‌ها به جای خرید شیرینی‌های قنادی که حاوی شکر زیادی هستند، از کیک‌ها و شیرینی‌های ساده خانگی، با میزان شکر کمتر و حاوی میوه‌ها و سبزیجات تازه، بخارپز یا پخته شده مثل هویج، آلبالو، گیلاس و سیب و ... استفاده کنید.
این کارشناس نظارت بر مواد غذایی در خصوص نحوه کنترل چربی بیان کرد: لبنیات کم‌چرب را جایگزین لبنیات پرچرب کنید. به عنوان مثال پنیر کم‌چرب را به جای پنیر خامه‌ای مصرف کنید. از غذاهای آب‌پز، بخارپز، تنوری و کبابی به جای سرخ کردن آنها استفاده کنید. مصرف غذاهای آماده را به دلیل وجود روغن و نمک زیاد کاهش داده و مصرف انواع میوه و سبزی را افزایش دهید. روغن مایع را به طور مستقیم از داخل بطری به غذا نریزید و آن را با قاشق اندازه‌گیری کنید و از آب‌لیمو، آب‌غوره همراه روغن زیتون به جای سس مایونز در سالاد استفاده کنید. از گوشت‌های کم‌چرب به جای گوشت‌های پرچرب استفاده کنید و پوست مرغ و چربی‌های گوشت قرمز را حذف کنید.
وی در پایان گفت: روغن مواد غذایی سرخ شده را با گذاشتن در صافی و کمی فشار دادن ماده غذایی و یا قرار دادن روی یک دستمال تمیز  از آنها جدا کنید و مصرف امعاء و احشاء مانند کله‌پاچه، زبان و مغز را کاهش دهید.

دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
آدرس: زنجان – جاده گاوازنگ – مرکز آموزش درمانی آیت اله موسوی .... شماره تماس: 33130000-024 .... دورنگار: 33131203-024 .... آدرس پست الکترونیکی: mousavihospital@zums.ac.ir