دوره 22، شماره 92 - ( 3-1393 )                   جلد 22 شماره 92 صفحات 108-115 | برگشت به فهرست نسخه ها

Aletaha S, AKya A, Salimi A, Ahmadi K. The Frequency of Herpes Simplex Type 2 Infection in Women with Cervicitis in Kermanshah city in 2011. J Adv Med Biomed Res. 2014; 22 (92) :108-115
URL: http://zums.ac.ir/journal/article-1-2683-fa.html
آل طه سید منصور، اکیا علیشا، سلیمی افسانه، احمدی کمال. بررسی فراوانی عفونت هرپس سمپلکس تیپ 2 در زنان دچار سرویسیت در شهر کرمانشاه در سال 1390. مجله‌ی علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان. 1393; 22 (92) :108-115

URL: http://zums.ac.ir/journal/article-1-2683-fa.html

چکیده:   (13691 مشاهده)

زمینه و هدف: هرپس سمپلکس تیپ 2 (HSV-2) در زنان معمولا عفونت واژن و سرویکس ایجاد می‌کند. در بیشتر مواقع این بیماری تشخیص و گزارش داده نمی‌شود، در نتیجه اکثر افراد در مورد این عفونت آگاهی کمی دارند. این مطالعه به‌منظور تعیین فراوانی ویروس HSV-2 در خانم‌هایی که به مراکز درمانی شهر کرمانشاه مراجعه و دچار سرویسیت بودند، انجام گرفت. روش بررسی: از 239 خانم دچار سرویست، پس از ثبت اطلاعاتشان در پرسشنامه، نمونه‌گیری از سرویکس با سواب انجام شد. پس از استخراج DNA آزمایش PCR با استفاده از پرایمرهای اختصاصی جهت تشخیص ژن UL41 ویروس HSV-2 انجام شد. یافته‌ها: از 239 خانم، 13 نفر (4/5 درصد) دارای ویروس HSV-2 بودند که بیشترین آلودگی در گروه سنی 26- 35 و 36- 68 سال دیده شد. خانم‌هایی که سابقه‌ی سقط و نازایی داشتند به ترتیب 1/9 درصد و صفر درصد آلوده به HSV-2 بودند. از نظر علایم بالینی، خانم‌هایی که مقاربت دردناک و ترشحات واژن داشتند بیشترین آلودگی را نشان دادند. اما در افرادی که توبکتومی کرده بودند، آلودگی ویروسی یافت نشد. نتیجه‌گیری: نتایج ما برای میزان فراوانی ویروس هرپس سیمپلکس تیپ 2 پایین‌تر از میزان عفونت در اکثر کشورهای پیشرفته و در حال توسعه بود که با فرهنگ ایرانی و پایین بودن بی‌بند و باری جنسی مطابقت دارد. با این حال گروه‌های سنی که فعالیت جنسی بیشتری داشتند، شیوع بیشتری را نشان دادند.

نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: ۱۳۹۳/۴/۱ | پذیرش: ۱۳۹۳/۴/۱ | انتشار: ۱۳۹۳/۴/۱

CAPTCHA code

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان می باشد.