Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
بخش‌های اصلی
ریاست::
واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی::
واحد صدور پروانه های بهداشتی::
واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات::
سایت های مرتبط::
بازگشت به صفحه اصلی::
::
ناظر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی باشید

ارتباط مستقیم با

 ریاست اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

شما می توانید در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص  عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی مراتب را مستقیما با ریاست مطرح نمایید.

آدرس ایمیل:

Foodsup@zums.ac.ir 

..
تماس با ما

شماره تماس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی زنجان

024-33364985-7

آدرس :زنجان،خیابان امام خمینی ،پایین تر از چهار راه امیر کبیر،جنب مرکز بهداشت شهرستان زنجان

..
فرآورده های غیر مجاز
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
واحد اطلاع رسانی غذا

 شماره تماس 

واحد اطلاع رسانی غذا

024-33550101

..
سامانه استعلام پروانه های بهداشتی استان زنجان
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی به شماره 33550101 تماس حاصل فرمایید.
..
:: ضوابط ::

  • ضوابط عمومی

۱-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی
۲-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی مواد غذایی مشمول شناسه- ویرایش پنجم
۳-حداقل فواصل با سایر واحد های صنعتی و خدماتی ،سکونت گاه ها و عوارض طبیعی
۴ -ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی

  ۵- حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی

  ۶-  دستورالعمل نظارت بر واحدهای تولیدی غذایی مشمول قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی 

۷-دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

  • ضوابط تخصصی
۱-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده قند و شکر
۲ - حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف

 ۳- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آدامس
۴-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از پاستا

 ۵-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع اسانس،عرقیات و عصاره های گیاهی

 ۶-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
۷-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده حلوا ارده

 ۸- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات

 ۹-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
۱۰-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ژلاتین خوراکی

 ۱۱- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی

 ۱۲- حداقل ضوابط تاسیس ،بهره برداری و تولید واحد های تولید کننده خشکبار

 ۱۳- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده نوشیدنی مالت

۱۴- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین 

 ۱۵- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی

 ۱۶- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک 

 ۱۷- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

 ۱۸-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی

 ۱۹- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سبزی های تازه ،خشک و منجمد

 ۲۰- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی
۲۱-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات

 ۲۲- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع تافی و آبنبات

 ۲۳-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ 

 ۲۴- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های یخی 

 ۲۵- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری تولید کنندگان ماده اولیه و تولید کنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تولید ،ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی

 ۲۶-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده خاک رنگبر (بنتونیت)در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی

 ۲۷--حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آبمیوه،نوشابه میوه ای بدون گاز،شربت و کنسانتره

  ۲۸-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

  ۲۹- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های بسته بندی غذا های فرآیند شده

 ۳۰- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی

  ۳۱-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک(پاستا)

۳۲-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فراورده کنسروی-گوشتی و غیر گوشتی

 ۳۳-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده نمک طعام

 ۳۴- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات

  ۳۵-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد شیمیایی مصرفی (پوشش ها و درزگیر ها)جهت بسته بندی های فلزی پایه فولادی برای مواد غذایی

۳۶-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک

۳۷-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائیها

۳۸-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی

۳۹- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه

۴۰-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی

41- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ

42-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دفعات مشاهده: 10326 بار   |   دفعات چاپ: 544 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 133 بار   |   0 نظر
::