Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
بخش‌های اصلی
ریاست::
واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی::
واحد صدور پروانه های بهداشتی::
واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات::
سایت های مرتبط::
بازگشت به صفحه اصلی::
::
ناظر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی باشید

ارتباط مستقیم با

 ریاست اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

شما می توانید در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص  عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی مراتب را مستقیما با ریاست مطرح نمایید.

آدرس ایمیل:

Foodsup@zums.ac.ir 

..
تماس با ما

شماره تماس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی زنجان

024-33364985-7

آدرس :زنجان،خیابان امام خمینی ،پایین تر از چهار راه امیر کبیر،جنب مرکز بهداشت شهرستان زنجان

..
فرآورده های غیر مجاز
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
واحد اطلاع رسانی غذا

 شماره تماس 

واحد اطلاع رسانی غذا

024-33550101

..
:: شرح وظایف ::

 

  شرح وظایف اداره نظارت بر  مواد خوراکی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی

  

  - کنترل و نظارت برفعالیت واحدهای تولیدی و مراکز نگهداری مواد خوردنی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی

  - کنترل و نظارت بر کیفیت محصولات تولیدی از طریق نظارت بر مراحل تولید و همچنین نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه

  - بررسی و تکمیل مدارک جهت صدور پروانه های مسئول فنی , تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدی و بررسی و ارسال مدارک به اداره کل نظارت بر مواد غذایی جهت صدور پروانه ساخت

  - رسیدگی به شکایات واصله از محصولات تولیدی مواد غذایی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی

  - صدور گواهی بهداشت صادرات جهت کارخانجات مواد خوراکی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی تحت پوشش

  - شرکت و برگزاری برنامه های آموزشی کارشناسان و مسئولین فنی کارخانجات و اطلاع رسانی عمومی

  - نظارت براجرای ماده 11 قانون مواد خوراکی , آرایشی و بهداشتی ( برچسب نویسی )

  - کنترل و نظارت بر اقلام وارداتی مواد غذایی و بهداشتی (بررسی ترخیص کالا)

  - ایجاد هماهنگی با معاونت غذا و دارو وزارت متبوع در تدوین ضوابط و مقررات و دستورالعمل های مرتبط

  -همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در امر برخورد با تخلفات احتمالی در تولید مواد غذایی و بهداشتی

  - همکاری با اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی وزارت متبوع در اجرای طرحهای ملی ایمنی غذا

  - رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی

  - هدایت و تشویق واحد های تولیدی در تطابق با قوانین HACCP و GHP و GMP و همکاریهای لازم در زمینه اخذ گواهینامه های فوق

  - شناسایی واحدهای تولیدی غیر مجاز و انجام اقدامات قانونی حسب مورد

  - همکاری با سایر ادارات و ارگانها از قبیل اداره استاندارد , صنایع و معادن , جهاد کشاورزی , غله و بازرگانی و ....

  - شرکت فعالانه در جلسات و کمیته های درون سازمانی و برون سازمانی

دفعات مشاهده: 3680 بار   |   دفعات چاپ: 845 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 257 بار   |   0 نظر
>