Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
بخش‌های اصلی
ریاست::
واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی::
واحد صدور پروانه های بهداشتی::
واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات::
سایت های مرتبط::
بازگشت به صفحه اصلی::
::
ناظر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی باشید

ارتباط مستقیم با

 ریاست اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

شما می توانید در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص  عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی مراتب را مستقیما با ریاست مطرح نمایید.

آدرس ایمیل:

Foodsup@zums.ac.ir 

..
تماس با ما

شماره تماس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی زنجان

024-33364985-7

آدرس :زنجان،خیابان امام خمینی ،پایین تر از چهار راه امیر کبیر،جنب مرکز بهداشت شهرستان زنجان

..
فرآورده های غیر مجاز
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
واحد اطلاع رسانی غذا

 شماره تماس 

واحد اطلاع رسانی غذا

024-33550101

..
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۸ | 

توصیه های غذایی در ماه مبارک رمضان

دفعات مشاهده: 867 بار   |   دفعات چاپ: 168 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: به مناسبت هفته سلامت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲ | 
آیا می دانید یکی از مهمترین علل ابتلا به بیماری های غیرواگیر مصرف بی رویه نمک، قند و چربی می باشد؟
 
دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲ | 
نمک و مضرات آن
دفعات مشاهده: 18 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: تغذیه مناسب در سفر ::

تغذیه مناسب در سفر

دفعات مشاهده: 1150 بار   |   دفعات چاپ: 359 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::

پیام های غذایی در ایام نوروز
 

دفعات مشاهده: 709 بار   |   دفعات چاپ: 172 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: فرآورده های آرایشی و بهداشتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۶ | 

پیام ها و هشدارها در خصوص مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی

دفعات مشاهده: 1143 بار   |   دفعات چاپ: 373 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۳ | 

افزودنی های غذایی در طیف اختلالات اوتیسم و بیش فعالی کودکان

دفعات مشاهده: 277 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۸ | 

چرا آرد غنی سازی می شود؟

دفعات مشاهده: 679 بار   |   دفعات چاپ: 153 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: اطلاع رسانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۸ | 

پیشگیری از مسمومیت های غذایی

دفعات مشاهده: 467 بار   |   دفعات چاپ: 90 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: اطلاع رسانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۸ | 

هفته پیشگیری از مسمومیت ها: خرید، فروش و استفاده از قرص برنج (فسفید آلومینیوم)

دفعات مشاهده: 568 بار   |   دفعات چاپ: 113 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۷ | 

افراد دیابتی بایستی محصولات غذایی و آشامیدنی که دارای نشانگرهای رنگی سبز برای قند، نمک و چربی می باشند را انتخاب نمایند...

دفعات مشاهده: 1689 بار   |   دفعات چاپ: 1000 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۵ | 

نشانگرهای رنگی تغذیه ای، راهی برای غلبه بر دیابت

دفعات مشاهده: 746 بار   |   دفعات چاپ: 268 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۵ | 

پیشگیری از دیابت

دفعات مشاهده: 641 بار   |   دفعات چاپ: 201 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: پیشگیری از مسمومیت های غذایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۵ | 

روز 6 آبان، پیشگیری از مسمومیت های غذایی

دفعات مشاهده: 765 بار   |   دفعات چاپ: 184 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۴ | 

به مناسبت هفته اول آبان، هفته مبارزه با مسمومیت ها-خرید، فروش و استفاده از قرص برنج (فسفید آلومینیوم) هرگز!

دفعات مشاهده: 1154 بار   |   دفعات چاپ: 522 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: نشانگرهای رنگی تغذیه ای محصولات غذایی و آشامیدنی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۷/۱۹ | 

نشانگرهای رنگی تغذیه ای برچسب جدیدی است که از این پس بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده خواهیم کرد و ....

دفعات مشاهده: 1833 بار   |   دفعات چاپ: 692 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: باقیمانده ی آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۲ | 

آنتی بیوتیک ها نوعی مواد ضد میکروبی هستند که محصول متابولیسم ثانویه میکروارگانیسم ها می باشند که در غلظت های پایین قادر به تخریب باکتری ها یا ممانعت از رشد آنها از طریق تاثیر بر عناصر ساختمانی یا متابولیکی مورد نیاز برای زندگی آنها هستند...

دفعات مشاهده: 1506 بار   |   دفعات چاپ: 537 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: خطرات استفاده از نمک های غیر استاندارد و غیر مجاز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۱ | 

نمک های غیراستاندارد به صورت کاملاً غیر مجاز تهیه می‌شود. این دسته از نمک ها بدون نظارت دستگاه های اجرایی از جمله معاونت غذا و دارو، در شرایط غیر بهداشتی، بدون فرایند تصفیه و غنی سازی با ید تولید می گردند. مصرف این نمک ها بدلیل عوارضی که در پی دارند به هیچ عنوان توصیه نمی شود. این عوارض شامل موارد ذیل می باشد.....

دفعات مشاهده: 1582 بار   |   دفعات چاپ: 290 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: تب مالت، بیماری خطرناک و پرعارضه ::
بیماری تب مالت(بروسلوز) از مهم ترین بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان در ایران می باشد...
دفعات مشاهده: 809 بار   |   دفعات چاپ: 237 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>