Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
بخش‌های اصلی
ریاست::
واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی::
واحد صدور پروانه های بهداشتی::
واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات::
سایت های مرتبط::
بازگشت به صفحه اصلی::
::
ناظر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی باشید

ارتباط مستقیم با

 ریاست اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

شما می توانید در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص  عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی مراتب را مستقیما با ریاست مطرح نمایید.

آدرس ایمیل:

Foodsup@zums.ac.ir 

..
تماس با ما

شماره تماس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی زنجان

024-33364985-7

آدرس :زنجان،خیابان امام خمینی ،پایین تر از چهار راه امیر کبیر،جنب مرکز بهداشت شهرستان زنجان

..
فرآورده های غیر مجاز
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
واحد اطلاع رسانی غذا

 شماره تماس 

واحد اطلاع رسانی غذا

024-33550101

..
سامانه استعلام پروانه های بهداشتی استان زنجان
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی به شماره 33550101 تماس حاصل فرمایید.
..
:: اطلاع رسانی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/3/30 | 
به مناسبت بزرگداشت روز جهانی بدون دخانیات (25 تا 31 خرداد ماه)
دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/2/18 | 

توصیه های غذایی در ماه مبارک رمضان

دفعات مشاهده: 1176 بار   |   دفعات چاپ: 209 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: به مناسبت هفته سلامت ::
 | تاریخ ارسال: 1398/2/2 | 
آیا می دانید یکی از مهمترین علل ابتلا به بیماری های غیرواگیر مصرف بی رویه نمک، قند و چربی می باشد؟
 
دفعات مشاهده: 386 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/2/2 | 
نمک و مضرات آن
دفعات مشاهده: 337 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: تغذیه مناسب در سفر ::

تغذیه مناسب در سفر

دفعات مشاهده: 1592 بار   |   دفعات چاپ: 410 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::

پیام های غذایی در ایام نوروز
 

دفعات مشاهده: 928 بار   |   دفعات چاپ: 203 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: فرآورده های آرایشی و بهداشتی ::
 | تاریخ ارسال: 1396/4/26 | 

پیام ها و هشدارها در خصوص مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی

دفعات مشاهده: 1399 بار   |   دفعات چاپ: 405 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: 1396/2/3 | 

افزودنی های غذایی در طیف اختلالات اوتیسم و بیش فعالی کودکان

دفعات مشاهده: 436 بار   |   دفعات چاپ: 124 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/8/8 | 

چرا آرد غنی سازی می شود؟

دفعات مشاهده: 844 بار   |   دفعات چاپ: 181 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: اطلاع رسانی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/8/8 | 

پیشگیری از مسمومیت های غذایی

دفعات مشاهده: 642 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: اطلاع رسانی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/8/8 | 

هفته پیشگیری از مسمومیت ها: خرید، فروش و استفاده از قرص برنج (فسفید آلومینیوم)

دفعات مشاهده: 730 بار   |   دفعات چاپ: 140 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/2/7 | 

افراد دیابتی بایستی محصولات غذایی و آشامیدنی که دارای نشانگرهای رنگی سبز برای قند، نمک و چربی می باشند را انتخاب نمایند...

دفعات مشاهده: 1973 بار   |   دفعات چاپ: 1118 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/2/5 | 

نشانگرهای رنگی تغذیه ای، راهی برای غلبه بر دیابت

دفعات مشاهده: 968 بار   |   دفعات چاپ: 298 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: مطالب آموزشی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/2/5 | 

پیشگیری از دیابت

دفعات مشاهده: 800 بار   |   دفعات چاپ: 224 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: پیشگیری از مسمومیت های غذایی ::
 | تاریخ ارسال: 1394/8/5 | 

روز 6 آبان، پیشگیری از مسمومیت های غذایی

دفعات مشاهده: 935 بار   |   دفعات چاپ: 215 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها ::
 | تاریخ ارسال: 1394/8/4 | 

به مناسبت هفته اول آبان، هفته مبارزه با مسمومیت ها-خرید، فروش و استفاده از قرص برنج (فسفید آلومینیوم) هرگز!

دفعات مشاهده: 1370 بار   |   دفعات چاپ: 584 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: نشانگرهای رنگی تغذیه ای محصولات غذایی و آشامیدنی ::
 | تاریخ ارسال: 1394/7/19 | 

نشانگرهای رنگی تغذیه ای برچسب جدیدی است که از این پس بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده خواهیم کرد و ....

دفعات مشاهده: 2669 بار   |   دفعات چاپ: 839 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: باقیمانده ی آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی ::
 | تاریخ ارسال: 1394/6/2 | 

آنتی بیوتیک ها نوعی مواد ضد میکروبی هستند که محصول متابولیسم ثانویه میکروارگانیسم ها می باشند که در غلظت های پایین قادر به تخریب باکتری ها یا ممانعت از رشد آنها از طریق تاثیر بر عناصر ساختمانی یا متابولیکی مورد نیاز برای زندگی آنها هستند...

دفعات مشاهده: 2566 بار   |   دفعات چاپ: 598 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: خطرات استفاده از نمک های غیر استاندارد و غیر مجاز ::
 | تاریخ ارسال: 1394/6/1 | 

نمک های غیراستاندارد به صورت کاملاً غیر مجاز تهیه می‌شود. این دسته از نمک ها بدون نظارت دستگاه های اجرایی از جمله معاونت غذا و دارو، در شرایط غیر بهداشتی، بدون فرایند تصفیه و غنی سازی با ید تولید می گردند. مصرف این نمک ها بدلیل عوارضی که در پی دارند به هیچ عنوان توصیه نمی شود. این عوارض شامل موارد ذیل می باشد.....

دفعات مشاهده: 1860 بار   |   دفعات چاپ: 331 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: تب مالت، بیماری خطرناک و پرعارضه ::
بیماری تب مالت(بروسلوز) از مهم ترین بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان در ایران می باشد...
دفعات مشاهده: 946 بار   |   دفعات چاپ: 257 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>