برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: نظارت بر مواد غذایی ::
 
• بازدید از زمین محل احداث واحدهای غذایی و آرایشی و رعایت فاصله مناسب با آلاینده ها جهت صدور پروانه بهداشتی
• پاسخ استعلام سازمان های مرتبط در خصوص بررسی کارشناسی محل احداث،جهت صدور جواز تاسس
• بازرسی فنی و بهداشتی از کارخانجات مواد غذایی و تکمیل فرم بازدید و ارائه تذکرات لازم در سطح منطقه
• ثبت و رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی  غیر مجاز و غیر مجاز نامنطبق
• نمونه برداری از مواد غذایی بسته بندی شده به صورت متمرکز استانی یا کشوری و بررسی نتایج آن ( طرح PMS )
• نمونه برداری از محصولات و مواد اولیه واحدهای تولیدی
• نظارت بر فروشگاه های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و بررسی لوازم آنها از نظر دارا بودن مجوزهای بهداشتی
• بازرسی از عمده فروشی ها و انبارهای مواد غذایی سطح شهرستان
• شرکت در جلسات مرتبط با مواد خوراکی ، آشامیدنی و بهداشتی در سایر ارگان ها
• کنترل اجرای ضوابط مربوط به درج مشخصات کامل فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی و بهداشتی در برچسب محصولات بر طبق ضوابط تعیین شده در سطح تولید و عرضه
• راهنمایی مسئولین واحد های مواد غذایی و صنوف وابسته جهت اخذ پروانه های بهداشتی از وزارت مربوطه
• اجرای طرح prps و درجه بندی واحد های تولیدی


صدور پروانه ها:

• پروانه بهره برداری:
    بررسی مدارک بهره برداری ،
    بازرسی از واحد تولیدی ،
    در صورت تأیید ، ارسال مدارک به اداره کل نظارت جهت صدور پروانه بهره برداری بهداشتی .

• پروانه مسئول فنی:
    بررسی و کنترل اصل مدارک مسئولین فنی کارخانه ها
    تایید صلاحیت مسئولین فنی ثبت نام شده در سامانه

•پروانه ساخت:
بررسی مدارک پروانه ساخت
  بازرسی از واحد تولیدی
 در صورت تأیید ارسال مدارک به معاونت جهت صدور پروانه ساخت

• کنترل و تمدید پروانه های بهداشتی
دفعات مشاهده: 1063 بار   |   دفعات چاپ: 317 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش شرح وظایف اینجا را کلیک کنید.
وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم