Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
بخش‌های اصلی
معرفی مدیر::
شرح وظایف ::
ضوابط تاسیس آزمایشگاه همکار و مجاز::
فرم بازدید آزمایشگاه واحدهای تولیدی::
معرفی پرسنل::
معرفی آزمایشگاه ::
برگشت به صفحه اصلی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: معرفی پرسنل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۲/۲۷ | 

پرسنل شاغل در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

 

نام و نام خانوادگی :سپیده جهانگیری افشار

مدرک تحصیلی :    لیسانس تغذیه

عنوان شغل: کارشناس آزمایشگاه

 بخش کاری :شیمی مواد آرایشی ،بهداشتی و ظروف بسته بندی


نام و نام خانوادگی :  زهرا ایران نژاد

مدرک تحصیلی :  فوق لیسانس میکروب شناسی

عنوان شغل: کارشناس آزمایشگاه

 بخش کاری :میکروب شناسی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی


نام و نام خانوادگی :   فاطمه مددیان

مدرک تحصیلی :  کاردان علوم آزمایشگاهی

عنوان شغل: کاردان آزمایشگاه

 بخش کاری:شیمی مواد غذایی


نام و نام خانوادگی :   مریم محمدی فرد

مدرک تحصیلی :  لیسانس تغذیه

عنوان شغل:کارشناس آزمایشگاه

 بخش کاری:شیمی مواد غذایی


نام و نام خانوادگی :  نسرین نوذری

مدرک تحصیلی :   فوق لیسانس شیمی تجزیه  

 عنوان شغل:کارشناس آزمایشگاه

 بخش کاری:  شیمی مواد غذایی و تجزیه دستگاهی


نام و نام خانوادگی :  فروزان پیریایی

مدرک تحصیلی لیسانس شیمی کاربردی 

 عنوان شغل:کارشناس آزمایشگاه

 بخش کاری:شیمی مواد غذایی


نام و نام خانوادگی :  نسترن متین پور

مدرک تحصیلی لیسانس میکروبیولوژی
 عنوان شغل: کارشناس آزمایشگاه

بخش کاری: میکروب شناسی


نام و نام خانوادگی :  مهدی عندلیبی

عنوان شغل:کارشناس آزمایشگاه

 بخش کاری: آرایشی و بهداشتی و بسته بندی

مدرک تحصیلی فوق لیسانس میکروبیولوژی


 نام و نام خانوادگی :  لیلا امینی 

مدرک تحصیلی لیسانس الهیات

 عنوان شغلی: ثبت نتایج آزمایشات و بایگانی

 بخش کاری: پذیرش و غلات

بخش کاری: شیمی مواد آرایشی ،بهداشتی و ظروف بسته بندی


نام و نام خانوادگی :  فرهاد قره باغی

مدرک تحصیلی دانشجوی PHD شیمی تجزیه

 عنوان شغل: کارشناس آزمایشگاه

بخش کاری: شیمی مواد غذایی


دفعات مشاهده: 8892 بار   |   دفعات چاپ: 852 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 274 بار   |   0 نظر
::