Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
بخش‌های اصلی
ریاست::
واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی::
واحد صدور پروانه های بهداشتی::
واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات::
سایت های مرتبط::
بازگشت به صفحه اصلی::
::
ناظر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی باشید

ارتباط مستقیم با

 ریاست اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

شما می توانید در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص  عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی مراتب را مستقیما با ریاست مطرح نمایید.

آدرس ایمیل:

Foodsup@zums.ac.ir 

..
تماس با ما

شماره تماس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی زنجان

024-33364985-7

آدرس :زنجان،خیابان امام خمینی ،پایین تر از چهار راه امیر کبیر،جنب مرکز بهداشت شهرستان زنجان

..
فرآورده های غیر مجاز
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
واحد اطلاع رسانی غذا

 شماره تماس 

واحد اطلاع رسانی غذا

024-33550101

..
سامانه استعلام پروانه های بهداشتی استان زنجان
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی به شماره 33550101 تماس حاصل فرمایید.
..
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/17 | 
دستورالعمل اجرائی نحوه ثبت منبع (صدور، تاسیس و بهره برداری) شرکت های دانش بنیان و فناور
دفعات مشاهده: 25 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/9 | 
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت و گواهی فروش آزاد جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی و آشامیدنی
دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/15 | 
دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور،تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های غذایی مرتبط با آنها
دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/5 | 
دستورالعمل بازنگری شده مرتبط با امور اجرایی ارزیابی و ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی واگذار شده به کمیته های دانشگاهی FSMS
دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/5 | 
دستورالعمل صدور مجوزهای بهداشتی محصولات ارگانیک
دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: بخشنامه ::
 | تاریخ ارسال: 1398/12/26 | 
اقدامات ضروری در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس
دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: بخشنامه ::
 | تاریخ ارسال: 1398/11/14 | 
بخشنامه تولید رب گوجه فرنگی نیمه فرآوری شده بالک برای مصارف صنعتی
دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1398/10/10 | 
دستورالعمل اجرائی نحوه بررسی ثبت منبع و صدور پروانه های تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده غذایی و آشامیدنی داخل کشور
دفعات مشاهده: 204 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1398/10/3 | 
دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
دفعات مشاهده: 188 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1398/10/1 | 
دستورالعمل حمایت از شرکت های دانش بنیان
دفعات مشاهده: 213 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1398/8/26 | 
جدید: دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش و توزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی
دفعات مشاهده: 180 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1398/8/18 | 
جدید: دستورالعمل اجرایی صدور/تمدید/اصلاح پروانه بهداشتی ورود و افزایش قلم مواد اولیه، اقلام بسته بندی و محصولات فرایند شده غذایی و آشامیدنی مشمول ثبت منبع و محصول
دفعات مشاهده: 194 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1398/8/12 | 
جدید: دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
دفعات مشاهده: 190 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1395/4/28 | 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ

دفعات مشاهده: 718 بار   |   دفعات چاپ: 174 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1395/4/28 | 

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی

دفعات مشاهده: 695 بار   |   دفعات چاپ: 133 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1395/4/28 | 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دفعات مشاهده: 773 بار   |   دفعات چاپ: 133 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1395/4/28 | 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دفعات مشاهده: 895 بار   |   دفعات چاپ: 159 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1394/8/10 | 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله ای وگواهی بهداشت مدت دار جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دفعات مشاهده: 1008 بار   |   دفعات چاپ: 265 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ::
 | تاریخ ارسال: 1394/8/10 | 

دستورالعمل نحوه بررسی و تأیید گواهی بهداشت محصولات فرایند شده و مواد اولیه غذایی و آشامیدنی وارداتی

دفعات مشاهده: 973 بار   |   دفعات چاپ: 260 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب های بسته بندی شده ::
 | تاریخ ارسال: 1394/7/8 | 
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده- تاریخ بازنگری :14/6/94
دفعات مشاهده: 1334 بار   |   دفعات چاپ: 283 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>