Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
معرفی مدیریت دانشجویی::
اداره امور رفاهی دانشجویان::
اداره امور خوابگاه ها::
اداره تغذیه::
واحد بهداشت محیط::
آیین نامه ها و فرم ها::
خدمات الکترونیکی::
برقراری ارتباط با مدیر دانشجویی::
بازگشت به صفحه معاونت::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: شرح و وظایف ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۳۱ | 
رئیس اداره تغذیه:
  1. استخراج آنالیز مواد غذایی و ارائه به مدیریت دانشجویی جهت مناقصه تهیه، طبخ و توزیع غذا
  2. تهیه و تنظیم برنامه غذایی بر اساس نظرسنجی از دانشجویان و استفاده از برنامه غذایی سایر دانشگاهها در راستای افزایش میزان رضایتمندی
  3. نظارت بر عملکرد آشپزخانه ها
  4. پیگیری تعمیرات و خرید تجهیزات مورد نیاز
  5. نظارت بر عملکرد ناظران تغذیه دانشجویی
  6. تعامل با شرکت تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی و نظارت بر عملکرد ایشان
  7. آموزش پرسنل تغذیه
  8. پیگیری نصب، تعمیر و نگهداری دستگاههای رزرو، تحویل و افزایش اعتبار
  9. تعامل با شرکت جهان گستر جهت ارتقاء سیستم ها و حل مشکلات موجود
  10. ارائه راهکار جهت بهبود وضعیت تغذیه و دستیابی به استانداردهای مطلوب
  11. تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکار بصورت ماهانه
  12. تهیه آمار پخت غذا بصورت هفتگی و ارائه به پیمانکار
  13. نظارت بر نحوه توزیع غذا به دانشجویان
  14. مقایسه و بررسی قراردادهای پخت سایر دانشگاهها در جهت ارتقاء سطح قرارداد
  15. نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه در حین کار و نظارت بر حسن اجرای مفاد قرارداد
  16. تنظیم برنامه غذایی جشنواره ها، مراسم و برنامه های دانشگاه
  17. انجام امور محوله از طرف مافوق و ارائه گزارش
  18. نظارت بر ارسال به موقع غذا به سلف ها و خوابگاهها
  19. بایگانی اسنا مربوط به آمار غذا
  20. تکمیل چک لیست های بهداشت
ناظرین آشپزخانه:
  1. کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی جهت طبخ غذا در آشپزخانه از نظر داشتن علامت استاندارد، تاریخ تولید، انتقضاء و کنترل علایم ظاهری محصول از نظر رنگ، طعم و ...
  2. نظارت بر کلیه مراحل آماده سازی مواد اولیه و طبخ غذا از حیث رعایت بهداشت و مسائل کیفی
  3. نظارت بر نحوه توزیع غذا
  4. نظارت بر بهداشت فردی کلیه کارکنان و کارت بهداشت
  5. نظارت بر بهداشت محیط آشپزخانه و سلف سرویس ها و تجهیزات پخت
  6. ارائه گزارش به رئیس اداره تغذیه
  7. کنترل سردخانه ها از نظر بهداشتی، مواد موجود در سردخانه، دما و ...
دفعات مشاهده: 433 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
برای مشاهده کل مطالب بخش شرح و وظایف رئیس اداره تغذیه اینجا را کلیک کنید.