Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
بخش‌های اصلی
ریاست::
واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی::
واحد صدور پروانه های بهداشتی::
واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات::
سایت های مرتبط::
بازگشت به صفحه اصلی::
::
ناظر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی باشید

ارتباط مستقیم با

 ریاست اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

شما می توانید در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص  عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی مراتب را مستقیما با ریاست مطرح نمایید.

آدرس ایمیل:

Foodsup@zums.ac.ir 

..
تماس با ما

شماره تماس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی زنجان

024-33364985-7

آدرس :زنجان،خیابان امام خمینی ،پایین تر از چهار راه امیر کبیر،جنب مرکز بهداشت شهرستان زنجان

..
فرآورده های غیر مجاز
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
واحد اطلاع رسانی غذا

 شماره تماس 

واحد اطلاع رسانی غذا

024-33550101

..
:: شناسه نظارت کارگاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۰/۱/۳۰ | 

 

 

 

  شناسه نظارت کارگاهی واحد های تولید و بسته بندی

  مجوزی است که به واحد های تولیدی بومی و سنتی که دارای حداقل شرایط بهداشتی تولیدهستنداعطاء می شود.این مجوزشماره ای است مرکب ازکد دانشگاه مربوطه وارقام شمارش واحدکه جهت شناسایی به کارگاه تولیدوبسته بندی پس ازاجرای ضوابط فنی وبهداشتی مربوطه وارائه مدارک لازم اختصاص داده می شود.

 

 

 

  مدارک لازم جهت صدور شناسه نظارت کارگاهی واحد های تولید و بسته بندی

 

  1- درخواست کتبی موسسه یا شرکت با عنوان معاونت غذا و دارو دانشگاه

  2- تکمیل (فرم شماره 1) که تحت عنوان فرم وضعیت و امکانات ساختمانی موسسه بایستی اخذ شود

  3- فرم سه برگی تکمیل شده درخواست پروانه ساخت به صورت تایپی(بند مربوط به اظهار نظر آزمایشگاه توسط واحد مربوطه تکمیل شده باشد) با نضمام یک نسخه جزوه استاندارد یا رفرنس مربوطه

  4- تصویر برابر اصل شده پشت و رو پروانه بهره برداری صادره از سازمان صنایع و معادن /سازمان جهاد کشاورزی /مجوز فعالیت از مراجع ذیصلاح دیگر

  5- کروکی آدرس محل

  6- نقشه ساختمانی با ذکر متراژقسمتهای مختلف مطابق با ضوابط مربوطه

  7- آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی در صورتیکه واحد تولیدی شرکت باشد

  8- اصل و تصویر فیش بانکی جهت صدور شناسه نظارت کارگاهی پس از نظریه کارشناسی به شماره حساب 2173319012006 نزد بانک ملی به نام خزانه داری کل.

  1- لیست کامل تجهیزات خط تولید و بسته بندی

  2- لیست کامل تجهیزات آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی (در صورت نبودن آزمایشگاه در محل کارگاه ارائه قرارداد با آزمایشگاه های همکار یا مجاز دارای پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت که کنترل محصول تولیدی در محدوده فعالیت تعریف شده آن قرار داشته باشد)

  3- تصویر پروانه مسئول فنی

  4- ارائه تصویر برابر اصل شده ثبت نام تجاری از سازمان ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی

  5- ارائه تعهد و سوگند نامه موسس و سرمایه گذار کارگاه

  6- تصویر تعهد نامه ماده 11 قانون مواد خوراکی،آرایشی و بهداشتی

  7- دارا بودن کد ملی(ایران کد) گواهی عضویت در نظام ملی طبقه بندی و شناسه کالا

  8- طرح اتیکت و لفاف بسته بندی(محصول/محصولات)

  9- اصل پروانه شناسه نظارت کارگاهی قبلی(در صورتیکه تمدید یا اصلاح پروانه باشد)

  10- مدارک آنالیز و مشخصات رنگ و اسانس مصرفی در فرمولاسیون

  11- تصویر پروانه های ساخت مواد اولیه مورد استفاده در فرمولاسیون

  پوشه پلاستیکی

 

  *جهت دریافت فرم های مذکور به بخش فرم ها مراجعه فرمایید*

 

دفعات مشاهده: 1559 بار   |   دفعات چاپ: 437 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 132 بار   |   0 نظر
>