Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
بخش‌های اصلی
حوزه ریاست::
COVID 19::
هرخانه یک پایگاه سلامت::
میز خدمت::
اخبار مرکز::
گسترش شبکه::
آموزش سلامت::
بهداشت محیط::
بهداشت خانواده::
پیشگیری و مبارزه با بیماریها واگیر دار::
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر::
بهداشت حر فه ای::
مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا::
بهداشت دهان و دندان::
امورداروئی::
مرکز آموزش بهورزی::
سلامت روانی-اجتماعی و اعتیاد::
امور آزمایشگاه و رادیولوژی::
واحد تغذیه ::
جوانان، نوجوانان و مدارس::
واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات::
امور مالی::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری::
امور اداری::
آلبوم تصاویر::
::
تماس با ما

آدرس: خیابان امام خمینی

تلفن: 33360150

نمابر:33329607

ایمیل :zhc@zums.ac.ir

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: رسالت واحد ::
 رسالت واحد بهداشت محیط:
  •  کنترل بر بهسازی و بهداشت مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی؛
  • کنترل آب آشامیدنی مناطق تحت پوشش از نظر میکروبی و شیمیایی و به صورت متناوب و اطمینان از سلامت آب .
  • کلرسنجی روزانه و ثبت آن در سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار .
  • کنترل و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی فاسد بر اساس دستورالعملهای مربوطه؛
  • اجرای طرح یکنواخت سازی ماده 13 مواد خوردنی و آشامدنی و آرایشی و بهداشتی و اخذ مجوز تعطیل اماکن و مراکز از مرکز بهداشت و درمان جهت تعطیلی آنها؛
  • معرفی پیشه وران برای صدور کارت معاینه پزشکی از طریق دفاتر پیشخوان.
  •  بازدید از مدارس و مراکز آموزشی و مهد کودکها؛
  •  بازدید و کنترل استخرهای شنا ؛
  •  بازدید از آزمایشگاهها ؛ مراکز بهداشتی درمانی ؛ مطبها و بیمارستانها از نظر وضعیت بهداشت محیط.
  • بررسی کنترل فاضلاب، زباله، هوا، منابع آلوده کننده آنها و مکاتبه با ارگانهای مربوطه؛
  • رسیدگی به شکایات سامانه 190.
  • سنجش ید در نمکهای خوراکی یددار بطور روزانه و نمونه برداری از نمکهای ید دار و ارسال به آزمایشگاه؛
  •  کنترل و پایش امور محوله پرسنل تحت نظر و راهنمایی و ارشاد آنها جهت پیشبرد اهداف بهداشتی و ارائه راهکارهای مناسب؛
  •  بازدید از اماکن متبرکه و مساجد طبق دستورالعملها مربوطه؛
  •  بازدید از جایگاههای پمپ بنزین و پیگیری نواقص مربوطه؛
  •  آموزش بهداشت برای دانشجویان پزشکی و بهداشت عمومی؛
  • نظارت بر دفع بهداشتی زباله در مناطق شهری و روستایی .
  •  نظارت بر فعالیتهای آموزشگاه های صنوف؛
  •  بهسازی محیط روستا؛
  • اجرای طرح توسعه و تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی.
  • شرکت در کارگروه سلامت و امنیت غذایی و کمیته های فرعی آن.
  • شرکت در کمیته ایمنی آب و فاضلاب
  •  اجرای طرح بیسج سلامت نوروزی؛
.
 
 
دفعات مشاهده: 1631 بار   |   دفعات چاپ: 382 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 86 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش معرفی واحد اینجا را کلیک کنید.