Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
   [صفحه اصلی ]   [Archive]  
بخش‌های اصلی
حوزه ریاست::
میز خدمت::
اخبار مرکز::
گسترش شبکه::
آموزش سلامت::
بهداشت محیط::
بهداشت خانواده::
پیشگیری و مبارزه با بیماریها واگیر دار::
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر::
بهداشت حر فه ای::
مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا::
بهداشت دهان و دندان::
امورداروئی::
مرکز آموزش بهورزی::
سلامت روانی-اجتماعی و اعتیاد::
امور آزمایشگاه و رادیولوژی::
واحد تغذیه و مدارس::
امور مالی::
امور اداری::
مراکز بهداشتی و درمانی شهری::
مراکز بهداشتی و درمانی روستایی::
آلبوم تصاویر::
::
تماس با ما

آدرس: خیابان امام خمینی

تلفن: 33360150

نمابر:33329607

ایمیل :zhc@zums.ac.ir

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
روز جهانی قلب سالم
..
روز جهانی قلب سالم
..
:: دستورالعمل برنامه نظارت ها در ماه محرم سال 1397 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۷ | 
دستورالعمل برنامه نظارت ها در ماه محرم سال 1397
 
1.       هرگونه پخت وپز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد .
 
2.    کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت ضروری است.
 
3.    مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه می گردد از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزارت متبوع است استفاده شود .
 
................... برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب مراجعه فرمائید................................
 
دفعات مشاهده: 47 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: دستورالعمل ها ::

دستور العمل صدور کارت بهداشتی

ایین نامه بهداشت محیط

روش های نگهداری موادغذایی

قانون اصلاح مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی

آشنایی با اصول،قوانین و مقررات بهداشت محیط

قوانین و مقررات بهداشتی

دفعات مشاهده: 1256 بار   |   دفعات چاپ: 314 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 74 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش دستورالعمل ها و پروتکل ها اینجا را کلیک کنید.